28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

G.Saray-Beşiktaş derbisi bugün

G.Saray ile Beşiktaş 21.45'te Ali Sami Yen'de kapışıyor. 5 haftada Cimbom 8, Kartal 6 puan kaybetti ve yarıştan erken kopmanın eşiğine kadar geldi.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ı şampiyon yapmasına rağmen eleştirilen Gerets bu yıl da aynı dertle ve sakatlıklarla uğraşıyor

Beşiktaş'ın teknik direktörü Tigana ise CSKA galibiyetiyle kredisini biraz yükseltti; ama derbide mağlubiyet halinde eleştiriler tekrar başlayacak

HAKAN ŞÜKÜR
Bu sezon ligde henüz gol atamayan ve ilk hafta bir de penaltı kaçıran Hakan Şükür, 7 gol daha attığı takdirde lig tarihinde en çok gol atanfutbolcu unvanını tek başına elde edecek. Bunun dışında pek çok gol rekoruna imza atan Hakan, Beşiktaş'a bugüne kadar 13 gol attı. Bu sezon tek golünü Şampiyonlar Ligi ön elemesinde M. Boleslav filelerine yolladı.

MERT NOBRE
Türkiye'de dördüncü sezonunu yaşayan Nobre, bu sezon transfer olduğu Beşiktaş'ta Türk statüsünde forma giyiyor. F.Bahçe formasıyla G.Saray filelerini üç kez havalandıran Brezilyalı oyuncu, sezon başında Süper Kupa finalinde Beşiktaş formasıyla G.Saray'a maçın tek golünü atmıştı. Bu sezon ligde henüz golle tanışamayan Nobre, bir kırmızı kart gördü.
Sabah
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2006 Pazar 03:28:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?