19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

G.Saray yeni hocasını buldu

Galatasaray'ın teknik direktörlük için gündeminde ilk sırada olan Alman hoca Ottmar Hitzfeld, eşi rahatsız olduğu için gelemeyeceğini bildirdi ve Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, bir diğer Alman çalıştırıcı Bernd Schuster'e yöneldi...

Sarı kırmızılı takımın teknik patronu Bülent Korkmaz ile yollarını ayıracak olan Galatasaray yönetimi, öncelikle teknik direktör sorununu çözümlemek için harekete geçti.

Transferde tek yetkili olan futbol şubesi sorumlusu Haldun Üstünel, öncelikle iki Alman teknik adam Ottmar Hitzfeld ve Bernd Schuster ile anlaşma yolları aradı. Ancak ilk düşünülen isim olan Ottmar Hitzfeld eşinin çok ciddi bir rahatsızlığı olduğunu öne sürerek, Türkiye'de çalışmasının mümkün olmadığını sarı kırmızılı yöneticilere bildirince, Üstünel rotayı Bernd Schuster'e cevirdi.

G.Saray'ın hedefinde bir numara olan Bernd Schuster ile yapılan ön temasların olumlu geçtiği ve Alman teknik adamın Galatasaray'da çalışmasının mümkün olduğunu bildirdiği öğrenildi.

Geçen yıl Real Madrid'i şampiyon yapan ve bu sezonun ortasında ise İspanyol kulubü tarafından görevine son verilen Bernd Schuster ile Haldun Üstünel masaya oturacak.

Üstünel'in ünlü teknik adam ile anlaşma sağlaması halinde transfer çalışmalarına birlikte devam edecekleri de sızan bilgiler içinde...
 

Kadir Çetinçalı - DHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 13:31:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?