16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

G.Saray'da Hasan Şaş şoku!

Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Hasan Şaş'ın sakatlanması moralleri bozdu. Sarı kırmızılıların bugün yaptığı çalışmada Hasan Şaş'ın belindeki sakatlığı nüksetti.

Tedavisine başlanan tecrübeli futbolcunun Beşiktaş maçına yetişmesinin zor olduğu ifade edildi.


LİG TV'nin haberine göre gözlerini Beşiktaş maçına çeviren Galatasaray'da teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın ilk onbirde bazı değişikliklere giderek sakatlıkları tamamen geçen Arda ve Nonda'yı ilk onbirde sahaya sürececeği, Ümit Karan-Hakan Şükür ikilisinden birini ise yedek kulübesine çekeceği öğrenildi.

Geçen hafta oynanan Kasımpaşa maçında savunmada Bouzid'den verim alamayan Feldkamp'ın tekrar Servet'e görev vereceği, savunmanın solundaysa Volkan Yaman'ı oynatacağı belirtildi.

Beşiktaş derbisinde savunmasını Uğur, Song, Servet ve Volkan Yaman'dan kuracak olan Feldkamp'ın orta sahada ise Barış, Linderoth ve Lincoln ile birlikte sakatlığı geçen Arda'yı ilk onbirde sahaya süreceği bildirildi.

Seyircisiz oynanacak maçta orta sahasını ofansif yönü kuvvetli oyunculardan kurarak erken gelecek bir golle Beşiktaş'ı yıkmak isteyen Alman teknik adamın forvette ise Nonda'nın yanında Hakan Şükür veya Ümit Karan'ı görevlendireceği öğrenildi.

Nonda'yla göreşme yapan Feldkamp'ın "Beşiktaş'ın savunması ağır onları topsuz oyunla yıpratarak orta sahadaki oyuncuların işini kolaylaştırmanı istiyorum. Hava toplarına da hakim olmalıyız, sana güveniyorum" dediği bildirildi.

Lig Tv
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2007 Cuma 08:48:44
Güncelleme :28 Eylül 2007 Cuma 08:49:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?