27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

G.Saray'dan resmi başvuru

Galatasaray Kulübü'nün, Real Madrid maçının 78. dakikasında sarı kart görerek rövanşta cezalı duruma düşen Burak Yılmaz'ın kartının iptali için UEFA Disiplin Kurulu'na itirazda bulunduğu öğrenildi.

Sarı-kırmızılı hukukçuların gönderdiği itiraz dilekçesinde, hakem Svein Oddvar Moen'in hatalı karar verdiği gerekçesiyle, sarı kartın iptali isteniyor.

Galatasaray 3 puan peşinde

Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında yarın lig sonuncusu Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek.

Süper Lig'de topladığı 53 puanla en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde liderliğini sürdüren sarı-kırmızılı takım, 21 puanla ligin son sırasında yer alan Mersin İdmanyurdu ile saat 19.00'da Türk Telekom Arena'da karşılaşacak. Mücadeleyi hakem Süleyman Abay yönetecek.

UEFA şampiyonlar ligi çeyrek final turu ilk maçında hafta içinde Real Madrid'e 3-0 yenilen Galatasaray, Süper Lig'de ağırlayacağı Akdeniz temsilcisini mağlup ederek moral bulmak istiyor. Konuk takım Mersin İdmanyurdu ise sarı-kırmızılıları yenerek, 8 maçlık kazanamama serisini sonlandırmanın peşinde.

Galatasaray'da sarı kart cezalıları Selçuk İnan ve Riera ile sakatlığı bulunan Çağlar Birinci yarınki maçta forma giyemeyecek. Bu arada, Semih Kaya ve Amrabat, sarı kart görmeleri halinde, 29. haftadaki Kardemir Karabükspor maçında cezalı duruma düşecek. 

AA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2013 Cuma 16:00:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?