16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Galatasaray benim için bitmiştir

Helsinborg'a yenilen Galatasaray'da ortalık karıştı. 41. dakikada oyundan alınan, Kalli'yi protesto etmek amacıyla kulübeye gelmeden soyunma odasına giderken taraftarlarca yuhlanan Sabri'nin isyanı, gündemin zirvesine oturdu.

Sabri’den olay sözler
İsveç Ligi 8.’si Helsinborg’a yenilen Galatasaray’da ortalık karıştı. 41. dakikada oyundan alınan, Kalli’yi protesto etmek amacıyla kulübeye gelmeden soyunma odasına giderken taraftarlarca yuhlanan Sabri’nin isyanı, gündemin zirvesine oturdu. Maç sonrası takım otobüsü yerine taksiyle evine dönen Sabri’nin ağzından dökülen sözler herkesi şok etti: “Galatasaray benim için bitmiştir...” Sabri, daha sonra bu ifadeleri kullanmadığını ileri sürdü.

Ocak’ta operasyon var
Üst üste alınan kötü sonuçların önüne geçemeyen yönetim kurulu, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’tan geniş bir rapor istedi. Alman hocanın hazırlayacağı rapora göre, futbolculara para cezası vermeyi planlayan Başkan Canaydın ve kurmayları, devre arasında ise çok daha radikal kararlara imza atacak. Sezon başı 12 oyuncuyla yollarını ayıran Sarı-Kırmızılılar, 1 Ocak itibariyle ‘yeni bir operasyon’ için yeniden düğmeye basacak.

Taraftar da isyanlardaBordeux ve Helsinborg mağlubiyetleri, Avrupa’da sayısız zafer yaşayan taraftarları da küstürdü. webaslan.com adlı sitede yapılan ankette, “Galatasaray, 2 yenilgiden sonra UEFA Kupası gruplarından çıkar mı?” sorusu soruldu. 43 bin 898 kişinin katıldığı ankette, 29 bin 596 kişi (yüzde 67.4) ‘hayır’ şıkkını işaretlerken, sadece 14 bin 302 kişi (yüzde 32.6) ‘evet’ dedi.

Fanatik
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2007 Cumartesi 10:14:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
evren YILMAZ IP: 85.107.161.xxx Tarih : 11.11.2007 16:15:23

bu takımın biraz önce kendini toparlaması lazım yoksa şampiyonluklar elden kaçar yönetimin bu işe el koymazı lazım birinci şey olarak kaleci almazı ve savunmaya takviye oyuncu alması gerekir forveti de güçlendirmezi lazım