28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Galatasaray beraberliğe abone

Galatasaray, Turkcell Süper Ligi'nin 8. haftasında sahasında, uzatma dakikalarında yediği golle Konyaspor ile 3-3 berabere kaldı ve bu sezon 5. beraberliğini aldı. 

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, Konyaspor karşısında farklı skorla galip gelmeyi beklediklerini, ancak aldıkları sonuçla şok olduklarını belirterek, "İlk 60 dakikada futbol adına her şeyi yaptık. Ama daha sonra orta sahada üstünlüğü rakibimize kaptırdık. Şanssız da goller yedik. Bu maçta kötü gidişe son vereceğimizi düşünüyorduk ama olmadı. 3 maçta 9 gol yedik. Böyle bir istatistik tarihimizde yoktur herhalde. Ligdeki 8 maçımızda 13 puan kaybımız olmamalıydı'' şeklinde konuştu. 

Bir basın mensubunun 'Oyunun sıkıştığı dakikalarda oyunu değiştirecek müdahaleler yapılamaz mıydı?' sorusuna Polat, ''Teknik olarak gerekli değişikliklerin yapılması gerekirdi'' cevabını verdi. 

Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan ise İstanbul'a kazanmak için geldiklerini, ancak alınan 3-3'lük beraberliğin de kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek, "3-1 yenik duruma düşmemize rağmen oyunu bırakmadık. Uzatma dakikalarında gelen gol, hepimizi sevince boğdu" dedi. 

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, ilk dakikalarda buldukları pozisyonlarla maça istekli başladıklarını, ancak bundan sonra gerçekten soğuk bir duş aldıklarını söyleyerek, "Kendi kalemizde güzel bir gol gördük. Beraberliği yakaladıktan sonra soyunma odasına çok umutlu girdik. 3-1 öne geçtikten sonra 'bu maç koptu' derken, son dakikalarda kalemizde goller gördük. Bunların da Liverpool maçının yorgunluğu nedeniyle olduğunu düşünüyorum. 2 puanı rakibimize hediye ettik'' diye konuştu. 

Konyaspor karşısında ölü toplardan çok fazla gol yediklerini ve hata yaptıklarını kaydeden Belçikalı teknik adam, "Bu maçı iyi analiz etmemiz gerekiyor. Bundan sonraki tek kötü şey, önümüzdeki ilk lig maçı 15 gün sonra olacak ve çabuk tepki veremeyeceğiz" diye konuştu. 

Belçikalı teknik adam, aldıkları beraberlikten sonra puan farkının biraz daha açıldığını kaydederek, ''Ama ligin uzun bir maraton olduğunu çok iyi biliyoruz. Futbolcular, teknik heyet ve kulüp olarak yarışı sonuna dek götüreceğiz'' ifadelerini kullandı. 

Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise Galatasaray ile seyir zevki yüksek bir maç oynadıklarını belirterek, ''Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile de yaptığımız diğer maçlarda daha fazla puanı haketmiştik. Oyunun son 20 dakikasında temposu düşen Galatasaray'ın zaafından yararlanarak 4 forvetle oynamaya başladık ve bunun da semeresini aldık'' dedi.
iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2006 Pazar 02:52:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HALİL DURSUN IP: 85.102.200.xxx Tarih : 1.10.2006 04:21:07
yaww sizde galatasaraya takım gözüyle mi bakıyorsunuz allah aşkına bu takım ölmüş ya böyle gitmez bu ya parasızlıktan ise söyleyin bütün taraftarlar aralarında para toplasın gelen parada kardır