18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

'Galatasaray her şeyi affeder ama ihaneti asla'

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Galatasaray`da yanlış yapanlar olduğunu söyleyerek, ``Galatasaray her şeyi affeder ama ihaneti asla`` dedi.

Canaydın, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği`nin (GSYİAD) Ceylan İntercontinental Otel`de düzenlediği yılbaşı balosunda yaptığı konuşmada, kulübün 2005 yılı faaliyetlerini anlattı. Canaydın, 2005 yılının, kendileri açısından önceki yıllara oranla daha verimli geçtiğini belirtti.

Galatasaray`ın demokratik bir ortama sahip ve Türkiye`nin en önemli kulüplerinden biri olduğunu belirten Özhan Canaydın, ``Galatasaray her şeyi affeder, ama ihaneti asla. Galatasaray`da yanlış yapanlar var. Bu en sevmediğim şey. Umuyorum ki bunu yapanlar, yanlışlarının farkına varırlar ve kendilerini düzeltirler`` diye konuştu.

Riva Projesi`nin, Galatasaray`ın projesi olduğunu dile getiren başkan Canaydın, ``Olağanüstü genel kurul çok başarılı geçti. Burada Galatasaray`ın lehine önemli kararlar verdik. Projeyle ilgili vereceğimiz bilgiler dahilinde, komisyonun en geç 1-1,5 ay içinde karar vereceğine inanıyorum`` diyerek sözlerini tamamladı.

Galatasaray Kulübü Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Refik Arkan da gecede yaptığı konuşmada, Riva Projesi ile ilgili yaptıkları çalışmaların genel kurul tarafından onaylandığını, ancak 2006 yılı Nisan ayına ertelendiğini belirterek, ``Bu projeyi Özhan Canaydın yönetimi gerçekleştirmiştir. Genel kurul projeye karşı çıkmadı, onayladı. Bunun için bir komisyon kurulmasına karar verildi. Biz de projeyle ilgili tüm belgeleri komisyona vereceğiz ve onların işi en çok 10 gün sürer`` dedi.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Turgay Kıran da, gecede gazetecilerin sorularını yanıtlarken, genel kurulun, Riva Projesi ile ilgili en doğru kararı verdiğini söyledi.

Genel kurul üyelerinin, Galatasaray`ın gerçek sahibi olduklarını ve kurulan 15 kişilik komisyonun, projenin Galatasaray`a en yararlı şekilde olması için karar vereceğini kaydeden Kıran, ``Genel kurulda oylama demokratik bir ortamda geçti. Projeyi bu şekilde benimsemediğim ve önemsemediğim için imzalamadım. Yoksa biz yönetimle bugüne kadar birçok karar aldık. Genellikle yönetimle birlikte hareket ettim, ama ben bu projeyi çok önemsiyorum. Daha iyi bir şekilde değerlendirilmelidir`` dedi.

aa
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2005 Pazartesi 23:39:39
Güncelleme :26 Aralık 2005 Pazartesi 23:55:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?