19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Galatasaray Store açılışında gerginlik

Galatasaray Kulübü'nün lisanslı ürünlerini satan Galatasaray Store'un Beyoğlu şubesi, başkan Özhan Canaydın, yönetim kurulu üyesi Fatih Gökşen ve bazı futbolcuların katılımıyla açıldı. Canaydın, açılış sonrasında genç bir taraftarla tartıştı.

Galatasaray Lisesi'nin karşısında bulunan mağazanın açılışını eski başkanlardan Ali Tanrıyar ve Özhan Canaydın birlikte yaptı. Açılışa yönetici Fatih Gökşen, eski yönetici Ergun Gürsoy ile futbolculardan Sabri, Ayhan, Hasan Kabze, Arda ve Fevzi de yer aldı.

Özhan Canaydın, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Yeni açılan bu mağazamızın yeri çok önemli, çünkü kurulduğumuz yer olan Galatasaray Lisesi'nin yanındayız. Taleplere yetişmekte zorlanıyoruz, bu da bereket işaretidir. Mağazalarımızı açmaya devam ediyoruz. Satışlarımız bugüne kadar en iyi seviyede yürüdü. Türkiye geneline yayılacağız. Ciromuzu arttırmak için pazarlama kadromuz gereken her şeyi yapıyor. Ciroyu 20 milyon doların üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Bu tip mağazalarda kar marjı yüzde 25 ve bu cirodan gerekli kazancı en iyi şekilde elde etmeye çalışacağız" diye konuştu.

GERGİNLİK

Başkan Canaydın, açılış sonrasında genç bir taraftarla gerginlik yaşadı.

Özhan Canaydın, Gürsoy ve Gökşen ile birlikte durduğu sırada yanına gelen bir taraftar, "Başkanım neden başımız önde dolaşıyoruz 9 yıldır?" diyerek, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de uzun yıllardır yenememelerini anlatmaya çalıştı. Canaydın ise genç taraftara tepki göstererek, "Neden başınız eğik, ne oldu ki?" diye sordu. Taraftar ısrarını sürdürünce, "Bize başı önde taraftar gerekmez, o zaman Galatasaray'ı tutmayı bırak. Bize başı dik, yüzü gülen taraftar lazım" diyerek oradan ayrıldı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ, SABRİ'Yİ TANIMADI

Açılışta mağazanın güvenliğini sağlayan bir görevli, futbolculardan Sabri'yi tanıyamadı.

Sabri'yi gazeteci sanan güvenlik görevlisi, futbolcuya basın kartı sordu. Sabri, görevliye "Ben Galatasaraylı futbolcu Sabri'yim, tanımadın mı?" diyerek içeri girebildi.

Bu olayı gören futbolcu arkadaşları, "Bursaspor'a attığın o golden sonra bile hala seni tanımıyorlar" diye espri yaptılar.
aa
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2006 Cuma 00:02:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Semih TUNA IP: 81.215.75.xxx Tarih : 15.12.2006 13:00:30
Sayın başkan böyle genç insanlara nasihat vermeyi bırakmalı ve sorulan sorunun önemini ve hassasiyetini kavramalı.Çünkü bu genç insanlar Galatasarayı avrupa ve Türkiye'de ki başarıları için tutmaya başladılar... Lütfen bunu unutmayalım ve unutturmayalım.