28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Galatasaray sürpriz transfer peşinde

Galatasaray'ın, Ankaraspor'un Brezilyalı defans oyuncusu Wederson'u resmen istediği bildirildi.

Ankaraspor Kulübü Onursal Başkanı Melih Gökçek, mavi-beyazlı takımın Brezilyalı futbolcusu Wederson Luiz da Silva Medeiros'a Galatasaray'ın talip olduğunu açıkladı.

Gökçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın, Wederson'u Ankaraspor'dan resmen istediğini söyledi.

Wederson'un transferi konusunda Ankaraspor yönetiminin karar vereceğini ifade eden Gökçek, ''Bana sorarlarsa hangi futbolcu isteniyorsa parası belli. Parayı ödeyen satın alır. Ama kulüp verir mi vermez mi kendi kararları'' diye konuştu.

"SON SÖZ KOCAMAN'IN"

Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar da, Galatasaray'ın Wederson'u resmen istediğini doğrulayarak, teknik direktör Aykut Kocaman'ın raporuna göre hareket edeceklerini söyledi.

Gökçınar, yönetim kurulu olarak Wederson'un transferini görüştüklerini ifade ederek, ''Trabzonspor ile oynayacağımız Fortis Türkiye Kupası maçının ardından teknik direktörümüz Aykut Kocaman ile oturup konuşacağız. Bu transfere 'evet' derse Wederson'un gitmesine onay veririz'' diye konuştu.

Galatasaray'ın teklifi sırasında maddi konuların gündeme gelmediğini dile getiren Gökçınar, Ankaraspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerini kaydetti.

Bu sezon çok alternatifli bir kadro oluşturduklarını da anlatan Gökçınar, ''Kadromuzu yüzde 70 oranında yeniledik. Takım olarak çok iyi bir yerdeyiz. Alacağımız ve göndereceğimiz futbolcular konusunda son sözü Aykut Kocaman söyleyecek'' dedi.
AA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2006 Cuma 19:45:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nurettin ekici IP: 88.224.232.xxx Tarih : 18.12.2006 14:58:53
galatasaraya yararlı bir futbolcu degil