16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Galatasaray taraftarı ateş püskürüyor!

Galatasaray taraftar grubu Canaydın'ı istifa ettirebilmek için imza kampanyası başlattı. www.canaydinistifa.com sitesi açan taraftarlar sitede kaybedilen Ribery davası, GS voleybol ve basket takımının küme düşmesi, , Olimpiyat stadı rezaleti ve Canaydın'ın taraftarı müşteri gibi görmesi ön plana çıktı.



Bunun için GS taraftarından istifa ettirebilmek için 'Online imza' kampanyası başlattı. Böylece Ali Sami Yen'deki istifa sesleri sanal aleme taşınmış oldu. Grubun amacı 100 bin imza toplamak. 

İşte taraftarın mesajı;
Sayın Galatasaray Spor Kulübü üyeleri,
Kulübümüz çok zor bir süreçten geçmektedir. Galatasaray’a gönül verenleri asıl üzen, sportif alandaki başarısızlıklar olmayıp, üstüste yaşanan yönetimsel başarısızlıklardır. Kendisini Galatasaray camiasının bir bileşeni olarak konumlayan herkes, bugün yaşanan durumdan fazlasıyla rahatsızdır. Galatasaray taraftarı kendilerini temsil ettiğine inandıkları sizlerden bu rahatsızlığı dile getirmenizi, muhalif sesinizi daha da yükseltmenizi, inisiyatif almanızı, tabiri caizse elinizi taşın altına sokmanızı ve bu gidişata dur demenizi beklemektedir.

Vaad edilip atılmayan adımların, verilip tutulmayan sözlerin bin türlü mazereti olabilir. Sizler mazeret üreten bir yönetim için değil, çözümler üreten bir yönetim için varolmalısınız. Galatasaray'a tertemiz hislerle bağlı olanların tepkisi internet sayfalarından gazete köşelerine, tribünden sokaklara, derneklerden Lise'nin bahçesine kadar uzanmış ise Galatasaray Kongre üyelerinin de bu tepkiyi dikkate almaması gibi bir durum söz konusu olamaz, olmamalıdır.

Mali genel kurullarda katılımın çok çok az oluşu utanç vericidir. Aynı şekilde kongre üyelerinin arasında kulüp yönetimine layıkıyla eleştiri getirenlerin sayısının kısıtlı oluşu da üzüntü vericidir. Taraftarın oy kullanma hakkı olmadığı için, kongre üyelerini göreve çağırmaktan ve onları kulübün içinde bulunduğu kaosa duyarlı olmaya çağırmak dışında bir hareket alanı yoktur. Galatasaray için doğru ve iyi olanı bilmek ile doğru ve iyi olanı yapmak arasındaki bağlantıyı kuracak olan kongre üyeleridir.

Kendilerini vazgeçilmez sanan ve kendi yarattıkları fildişi kulelerinden Galatasaray taraftarını ve kongre üyelerini karınca ayarında görenlerle Galatasaray idealini yarınlara taşımak mümkün değildir. Bu yönetim biçimi tek dili konuşan, tek yürek atan Galatasaray camiasını adeta Babil Kulesine dönüştürmüştür. Mitolojide olduğu gibi yöneticilerinin kibiri o kulenin başlarına yıkılmasına yol açacaktır. Babil’in asma bahçelerine kavuşmak çok yakındır.

Yarın artık çok geç olabilir. Kulübümüzün iç dinamikleri işlemeli ve bu yönetim zihniyeti hakettiği tepkiyi görmelidir. Aksi takdirde yeni sezonda kulüp dışındaki dinamiklerin hiç arzu edilmeyecek şekilde devreye girmesi tehlikesi söz konusudur. Bu da en çok kendini Galatasaraylı hisseden yediden yetmişe herkesi hiç şüphesiz derinden yaralayacaktır.

Galatasaray'a ve Galatasaray'lılara yakışır şekilde davranacağınız inancıyla...

Saygılarımızla...

Kenthaber
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2007 Cuma 19:02:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hamit köse IP: 88.229.189.xxx Tarih : 18.05.2007 20:48:53
teşekkürler galatasaraya gönül verenler... şim diye kadar ne yaptı bu özhan canaydın yaaa.... bırakın futbolu tüm branşlarda ya küme düştük ya her maç hüsran.. utanır oldum galatasaraylı demeye... iki kelimeyi bir araya getiremeyip esrar çekenler gibi sarhoş sarhoş gezenler gibi konuşuyo başkan.. ve inatlada istifa etmiyo. başkan sana söliyorum. bu kulübü senden iyi yönetecekler var haberin olsun. sezon başın da carrusca diye birini aldınız kaç maç oynadı allah aşkına milyonlarca dolar ödediniz.inamoto diye birini aldınız. her maçı vukuat... fenerin alt yapısında bile oynayamaz bu adamlar. bak fenere aldığı tüm futbolcular nasıl oynatıyor ve oynuyorlar... duyduğum bihabere göre de bu sezon tüm branşlarda fener bahçe 10 kez yen miş biz hiç yenememişiz.korkarım 11 de olacak cumartesi günü bikez daha yenecekler ve bizimle dalga geçecekler diye düşünüyorum... ama o başkan ne oturur o koltukta anlamadım....