18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Galatasaray yeni formalarını tanıttı

Galatasaray’ın yeni sezonda giyeceği formalar, kamp ve taraftar ürünleri, düzenlenen defileyle tanıtıldı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen defilede futbolcular ve ünlü mankenler, yeni formaların yanı sıra sarı-kırmızılı takımın maç, antrenman ve kamp sırasında giyeceği ürünler ile birlikte Galatasaray Store’un Galatasaray taraftarları için hazırladığı koleksiyonu, basın mensupları ve davetlilere tanıttı.

Geceye, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Avea Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Göktekin Dinçerler, Adidas Türkiye Genel Müdürü Osman Ayaz ile çok sayıda davetli katıldı. Sarı-kırmızılı takımın ürünleri Çağla Şikel, Tülin Şahin, Yüksel Ak ve Nefise Karatay gibi ünlü mankenlerin yanı sıra teknik heyet ve futbolcular tarafından beğeniye sunuldu.

Defilenin finalinde konuşma yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, yeni sezonda yeni formalarla ile şampiyonluk yaşamak istediklerini belirterek, "Futbolcularımız bana şampiyonluk sözü verdi. İnşallah, bu formalarla şampiyonluk yaşayacağız" dedi.
Sarı-kırmızılı takımın golcü futbolcusu Hakan Şükür de, yeni sezon formalarını çok beğendiğini belirterek, "Desenlerinden çok benim için önemli olan renkleri. Bu formalarla yeni sezonda büyük başarılara imza atmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Gecenin sonunda sarı-kırmızılı takım, yeni formalarla basın mensuplarına poz verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2005 Salı 00:10:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?