19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Galatasaray yeni transferine kavuştu

Galatasaray'ın yeni transferi Marcelo Adrian Carrusca, yeni takımına elinden gelen katkıyı yapmak istediğini söyledi.

Kulüp sportif direktörü Mustafa Turgun ile İstanbul'a gelen Arjantinli futbolcuyu, Atatürk Havalimanında sarı-kırmızılı taraftarlar karşıladı.
Taraftarların boynuna sarı-kırmızılı atkı astığı 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu, kendisine gösterilen ilgiden dolayı şaşırırken, tezahüratlarla havalimanını adeta inleten taraftarlar, çıkışta izdihama neden oldu.

Türkiye'de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Carrusca, Galatasaray gibi tanınmış bir camiada futbol oynayacağı için sevinçli olduğunu kaydederek, "Galatasaray takımına elimden geldiğince büyük katkı sağlamak istiyorum" dedi.

Galatasaray'ı ne kadar tanıdığının sorulması üzerine Arjantinli futbolcu, ''Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi olduğunu biliyorum. Zaten Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası maçlarında da takip etmiştim. Hakan Şükür'ü biliyorum, özellikle de Mondragon'u çok iyi tanıyorum. Gelmeden önce ondan bilgi almıştım. Burada olmamdaki en büyük etkenlerden birisi de odur" diye konuştu.

Havalimanından, Florya Metin Oktay tesislerine geçen Carrusca ile yapılacak imza töreninin tarihinin daha sonra açıklanacağı ifade edildi.

Marcelo Carrusca ile üç yıllık anlaşma sağlayan Galatasaray futbolcuya ilk yıl 800 bin, sonraki sezonlar için birer milyon dolar; Estudiantes kulübüne de iki milyon dolar bonservis bedeli ödeyecek.
aa
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2006 Çarşamba 21:51:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?