16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Galatasaray'ın tur umudu azaldı

UEFA Kupası'nda Galatasaray'ın yer aldığı H Grubu'nda Panionios, Austria Wien'i deplasmanında son dakika golüyle 1-0 yenince tur için avantaj Yunan ekibine geçti.

Bu sonucun ardından grupta 4. sıraya gerileyen sarı-kırmızılı ekip bir üst tura yükselebilmesi için, son maçında Austria Wien'i yenip Panionios'un Bordeaux karşısında puan kaybetmesini bekleyecek.

Dün gece oynanan UEFA Kupası 2. tur 4. hafta maçlarının ardından (H) Grubu'nda Fransa'nın Bordeaux takımı 9 puanla liderliğe yükselirken Galatasaray ise 3 puanla 4. sıraya geriledi.

Galatasaray'ın yer aldığı ve sarı-kırmızılıların haftayı bay olarak geçtiği bu haftada Fransa'nın Bordeaux takımı sahasında İsveç'in Helsingborg takımını 2-1 yendi.

Yunanistan'ın Panionios takımı da Avusturya'nın Austria Wien takımını deplasmanda 1-0 yenmeyi başardı.

Galatasaray, bu sonuçların ardından son hafta Austria Wien takımı ile yapacağı maçtan galibiyetle ayrılması gerecek. Galibiyetle ayrılması halinde de Panionios-Bordeaux maçının sonucunu bekleyecek. Öte yandan bu maçın Bordeaux lehine sonuçlanması veya berabere tamamlanması gerekecek.

Sabah
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 11:20:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat cahit uysal IP: 88.243.87.xxx Tarih : 10.12.2007 09:12:55

Türkün türkten başka dostu yok .bu yunan takımı yenmek istemese bile fransız takımı kendi kalesine gol atıverir .bizde arkasından bakıveririz .haaaaa yunan gol atmasını bilmiyorsa hakem var zaten Türk düşmanı bir hakem ,penaltı verecek kaleci başka köşeye top vurmadan atlayacak.benim küçük çocuklarda o topu boş kaleye vurur gibi ğol olacak umutlanmayalım.yunan takımı fransız ı ellleyecek.