22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Galatasaraylı Song'a eşi neden kızdı

Teknik direktör Gerets'le tartışmasının ardından ilk 11'de şans bulamayan G.Saraylı Song, "Eve gittiğimde karım (Senin antrenörün o davranışı hak etmiyordu) dedi. O olaydan sonra bütün gece uyumadım" dedi.


Galatasaray'ın Kamerunlu oyuncusu Song, "Four-Four-Two" dergisine verdiği röportajda, "Eve gittiğimde karım surat yaptı. (Senin antrenörün o davranışı hak etmiyordu) dedi. O olaydan sonra bütün gece uyumadım. Gerets özellikle saygı duyduğum, her şeyi konuştuğum, futbol hakkında, hayat hakkında sohbet ettiğim, şakalaştığım biri" diye konuştu.

Şampiyon olma hırsı ve arzusunun geçen yıldan farksız olduğunu belirten Song, yazdığı bir mektupla hayatının değiştiğini belirterek, "Fransa'da kamp yapıyorduk. Kamerun'a dönmek istemedim. Fransa'da birinci ve ikinci ligdeki bütün kulüplere mektup gönderdim. Çoğuna cevap bile gelmedi. Metz'e de mektup gitmişti. Şansım teknik direktör Joel Müller'in mektubu şahsen görmüş olması oldu. Kamerunlu kaleci Jacques Songo'ya sormaktan bir zarar gelmeyeceğini düşünerek Jacques'a beni tanıyıp tanımadığını sormuş. O beni tanıdığını ve milli takımda en umut veren gençlerden biri olduğumu söyleyince kampa geldi, Metz ile kontrat imzaladım" dedi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 29 Mart 2007 Perşembe 22:00:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?