16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Galatasaraylı taraftarlar yönetici dövdü

Beko Basketbol Ligi yarı final serisi maçında Fenerbahçe Ülker'e yenilerek elenen Galatasaray taraftarları, iki Galatasaray yöneticisine saldırdı.


Beko Basketbol Ligi yarı final serisi maçında Ahmet Cömert Spor Salonu'nda Galatasaray'ı 69-64 yenen Fenerbahçe Ülker, seride durumu 3-0 yaptı ve adını finale yazdırdı. Fenerbahçe Ülker'in rakibi Türk Telekom-Efes Pilsen serisinin galibi olacak.

TARAFTAR YÖNETCİLERE SALDIRDI

Müsabakanın bitiş düdüğüyle birlikte sarı kırmızılı taraftarlar, Galatasaray Futbol Şubesi sorumlusu Fatih Gökşen ve yönetim kurulu üyesi Atilla Kınay'a saldırdılar.

İlk olarak Fatin Gökşen'e sözlü sataşmada bulunan bir kaç taraftar, daha sonra Gökşen'e vurmaya çalıştı. Çıkan kargaşada Fatih Gökşen bir kaç darbe aldı. Gökşen'in arbedede taraftarlara karşılık vermemesi ve onları sakinleştirmeye çalışması dikkat çekti.

Gökşen olay sonrası Hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada "Yenilgiden dolayı çok sinirliydiler. Bir ara saldıracak adam aradılar. Orada da ben olduğum için kısmet bizeymiş. Galatasaray için bunları görmek de varmış, ne yapalım canları sağ olsun" dedi.

Gökşen'in koruması ve şoförü araya girerek olayların büyümesini önlerken, her iki yönetici güvenlik güçleri eşliğinde salondan çıktı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2007 Cumartesi 01:05:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?