16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Galatasaraylılara müjdeli haber

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Başkan Yardımcısı Adnan Polat, yönetici Işın Çelebi ve stat projesiyle ilgili 3 mimar, bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Beşiktaş’taki çalışma ofisinde Seyrantepe’de yapılacak olan stat projesiyle ilgili yaklaşık 1 saat süren bir brifing verdiler. 

Brifingi dikkatle dinleyen Başbakan Erdoğan daha önce de onayladığı projeye son onayı da vererek, inşaata başlanması için bitirilmesi gereken bürokratik işlemlerin cuma gününe kadar mutlaka tamamlanması için ilgili kişi ve kurumlara direktif verdiği öğrenildi. Özhan Canaydın, başbakanın onayladığı stat projesiyle ilgili müjdeyi cumartesi günü yapılacak yıllık olağan mali kongeresinde üyelere açıklayacak. 

Bu arada Mecidiyeköy’deki arazi ve Ali Sami Yen Stadı’yla bağlantılı olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ilgili prüzler karşılıklı anlaşmalarla çözümlenecek. Galatasaray Kulübü Ali Samiyen Stadı’nın üst hakkında vazgeçeceği için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yaşanan pürüzlerde kısa zamanda çözülecek. Bu gelişmeler ışığında sarı kırmızılı yöneticiler Seyrantepe’de yapılacak stadın temelini önümüzdeki haziran ayında atmayı kesinleştirdiler. Galatasaray yönetimi Haziran ayında görkemli bir törenle yeni stadın inşaatı için startı vermiş olacak.
Milliyet
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2007 Perşembe 12:20:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?