22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Galati karşısına çıkıyor

Trabzonspor, Intertoto Kupası 3. tur ilk maçında bugün Romanya'nın Otelul Galati takımına konuk olacak. Saat 18.00'de başlayacak karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak.

Trabzonspor bir önceki turda Arnavutluk ekibi Vllaznia'yı 6-0 ve 4-0'lık sonuçlarla geçmişti.

Türkiye'yi Intertoto Kupası'nda temsil eden Trabzonspor, 3. tur ilk maçında Romen ekibi Otelul Galati ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. TSİ 18.00'de başlayacak ve Lig TV'den canlı olarak ekrana gelecek maçı, İspanyol hakem Cesar Muniz Fernandez yönetecek. Bordo-mavili takım bu turu geçerse, UEFA Kupası 2. ön eleme turunda mücadele etmeye katılmaya hak kazanacak.

Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Trazonspor'da, antrenman eksiği bulunan Jabi ile sakatlıkları süren Jefferson, Risp, Musa ve Ergin Keleş, Galati'ye karşı forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11

Bordo-mavili takımın sahaya Ahmet, Ferhat, Çağdaş, Tayfun, Celaleddin, Ayman, Hüseyin, Serkan, Ceyhun, Gökdeniz ve Umut ilk 11'i ile çıkması bekleniyor. Doğan: UEFA'ya kalmak istiyoruz
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, İntertoto Kupası 3. Turu'ndaki rakipleri Otelul Galati'yi eleyerek UEFA Kupası'na katılmak istediklerini söyledi.

DOĞAN: UEFA'YA KALMAK İSTİYORUZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın aklı UEFA Kupası'nda. İntertoto Kupası 3. Tur ilk maçında bugün Romanya'nın FC Otelul Galati takımına konuk olacak bordo-mavililerde, teknik direktör Ziya Doğan, rakiplerini iki maç sonunda eleyerek UEFA Kupası'na katılmak istediklerini söyledi.

Doğan, maçın yapılacağı statta gerçekleştirilen antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, ilk maçta iyi bir skor elde etmeye çalışacaklarını belirtti.

Maçın zor olacağını bildiğini ifade eden Doğan, ''Ancak takımıma güveniyorum. Amacımız burada avantajlı bir skor elde etmek. Galati'nin her iki maçını da izledim. Takım oyunu oynuyorlar. Hafife alınmayacak bir rakip ile oynayacağız'' dedi.

Galati'de hava sıcaklığının yüksek olduğunu dile getiren Doğan, ''Trabzon'da sıcak ama burası daha da sıcak. Bu nedenle sıcak bizim için dezavantaj olabilir. Bu tür maçlarda her türlü skorlar olabilir. Bunun örnekleri var. Ama Galati'yi eleyerek UEFA Kupası'na katılmak istiyoruz'' diye konuştu.

HÜSEYİN: KALİTEMİZ BELLİ

Trabzonspor'un takım kaptanı Hüseyin Cimşir, FC Otelul Galati karşısında turu geçecek avantajlı bir skorla dönmeyi hedeflediklerini belirterek, ''Bizim kalitemizi belli, rakibin de belli. İyi futbol ile turu geçerek hem lige hazır bir görüntü vermek hem de UEFA'ya katılmak istiyoruz'' dedi.

ERSEN MARTİN: RÖVANŞA RAHAT ÇIKMAK İSTİYORUZ

Ersen Martin ise Galati takımın fazla bilinmeyen bir takım olduğunu ifade ederek, ''Kendi sahasında iyi oynayan takım. UEFA'ya önümüzdeki son engel. Orada galip gelerek burada seyircimiz önündeki maça rahat çıkmak istiyoruz'' dedi.

YATTARA: HEDEFİMİZ GALİBİYET

Gineli futbolcu İbrahima Yattara da Romanya'ya galibiyet için gittiklerini ve istedikleri sonucu alacaklarına inandıklarını söyledi.

NTV
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2007 Cumartesi 15:29:41
Güncelleme :21 Temmuz 2007 Cumartesi 15:38:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?