22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Gerets: Iliç kendini gösterdi

urkcell Futbol Ligi'nin 16. haftasında Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan derbi karşılaşmasında Galatasaray Beşiktaş'ı 3-2 mağlup ederken, Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets takımının 2. yarıda sergilediği futboldan memnuniyet duyduğunu, Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana ise aldıkları mağlubiyet dolayısıyla üzgün olduğunu söyledi.

Karşılaşma sonrasında bir basın toplantısı düzenleyen Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, maçın bazı bölümlerinde çok iyi oynadıklarını belirterek, "Karşılaşma taktik açısından çok önemliydi. Rakibimizin nasıl oynayacağını daha önceden belirlemiştik. Hazırlıklarımızı da bu doğrultuda yaptık" diye konuştu.

Lider Fenerbahçe'yi kovalamayı sürdüreceklerini ifade eden Belçikalı teknik adam, Beşiktaş'ı yenerek görevlerini yerine getirdiklerini, şampiyonluk yarışında kendilerinden önde olan Fenerbahçe'nin ise puan kaybetmesi gerektiğini söyledi.

Galatasaray'ın 2 golünü kaydeden Iliç'ten övgüyle bahseden Gerets şunları söyledi:
"Kendisine zaman tanındığı zaman ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu herkese gösterdi. Iliç bugün sahanın en iyisiydi. Artık Türkiye'ye alıştığını bize gösterdi" Her iki tarafın da bugünkü yönetimi dolayısıyla hakemden şikayetçi olamayacağının altını çizen Gerets, Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın da hakemi anlayışla karşıladığını dile getirerek, "Kendisinin sinirli olmasını anlayışla karşılıyorum. Sanırım oyuncu değişikliğiyle ilgili şikayeti vardı" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, karşılaşmada ilk 11'de görev verdiği Yalçın'ın da idmanlarda kendini geliştirerek verilen görevi hak ettiğini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2005 Pazar 10:56:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?