22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Gerets: Rakiplerimizi yakalamaya çalışıyoruz

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, "Ankaragücü karşısında aldığımız galibiyetin ne kadar önemli olduğunu söylemeye gerek yok. Rakiplerimizi yakalamaya çalışıyoruz" dedi.

Gerets, 19 Mayıs Stadı'nda zeminin bozukluğundan yakınarak, iki takımın da kaliteli bir oyun ortaya koyamadıklarını söyledi.

İlk yarıda pozisyon bulmakta zorlandıklarını ve çok daha kaliteli bir oyun sergilemeleri gerektiğini kaydeden Gerets, "Geçen sezon olduğu gibi sonradan oyuna giren oyuncuların maçı çevirmesi ilerisi açısından bizi ümitlendirdi. Buradan 3 puanla dönmek çok sevindirici" diye konuştu.

Hasan Şaş'ın Ankaragücü taraftarları tarafından provoke edildiğini savunan Gerets, "Bunun için oyun sırasında kendisini yanıma çağırdım ve oyunla ilgilenmesi gerektiğini söyledim. Burada hem Türk futboluna hem de basına bir görev düşüyor. Hasan Şaş gibi her yerde tanınmış oyunculara sahip çıkmak gerekir. Hasan'a kızdığım zamanlar da oluyor, ancak o çok mücadeleci bir oyuncu. Bu tür oyuncuları korumak gerek" diye konuştu.

Antrenör Erdal Keser de Hasan Şaş ile Sedat Bayrak arasında yaşanan gerginliği yatıştırmak için araya girdiğini, fakat maçın 4. hakeminin hareketlerini yanlış anladığını ifade ederek, "Bu yüzden de maçın hakemi tarafından sahadan çıkartıldım" dedi.

Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Fatih Gökşen ise, önemli ve zor bir deplasmandan 3 puanla ayrıldıklarını belirterek, "Bundan sonraki tüm maçları da kazanarak şampiyonluk yarışına devam etmek istiyoruz" dedi.

Hasan Şaş da Sedat Bayrak ile aralarında geçen ve kırmızı kartla sonuçlanan olayın fazla büyütülmemesi gerektiğini söyledi.

a.a
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2007 Pazartesi 00:12:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hande IP: 193.255.128.xxx Tarih : 4.04.2007 18:42:12
ben bir galatasaraylı olarak sizi başarılı bulmuyorum anlamadığım inamotoyu neden oynattığınızı merak ediyorum 90 dakika boyunca ismi sadece 10 defa alınmıyor