28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Gerets: Riske girip kazandık

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, maça bir gol yiyerek başladıklarını, daha sonra oyunda riske girerek maçı kazandıklarını söyledi.

Gerets, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında geçen sezonda böyle risklere girerek maç kazandıklarını belirterek, bugün de aynı şeyi tekrarladıklarını söyledi.

Bursaspor karşısında iyi oynamadıklarını, ancak 3 güzel gol attıklarını dile getiren Erik Gerets, 12. adam olarak görevini en iyi şekilde yapan taraftarlara da teşekkür etti.

Gerets, basın mensuplarının "Kulüp İkinci Başkanı Adnan Polat, aranızda soğukluk olduğunu söyledi" şeklindeki hatırlatması üzerine ise şöyle konuştu:

"İki gururlu insanın aynı şeyi hedeflemesine rağmen yanında getirdiği olaylar var. Bunlar konuşarak, tartışarak çözülmeye çalışılıyor. Adnan Polat'ı insan olarak seviyor ve sayıyorum, aynı şeyi karşı tarafın da düşündüğünü sanıyorum."

Erik Gerets, "Devre arasında transfer yapacak mısınız?" şeklindeki bir soru üzerine de, "Biz transfer yapacaksak, mevcut kadrodan daha iyi olan oyuncuyu almak isteriz. Biliyorsunuz sezon başında biz transferler yapmak istedik, ama maddi açıdan da bazı zorluklar çektiğimizi hepimiz biliyoruz. Bu hala da devam ediyor. Teknik heyet olarak bunlarla yaşamak mecburiyetindeyiz."

Öte yandan Song, Fenerbahçe maçı öncesi yediği yemekten rahatsızlandığı için oynayamadığını belirterek, "3 yıldır Galatasaray'dayım, burada mutluyum. Jübilemi de burada yapmak istiyorum" diye konuştu.

a.a
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2006 Pazartesi 00:07:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?