22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Gerets: Verin paramı gideyim

Galatasaray'da teknik direktör Gerets'in bileti kesildi. Yönetim, gelecek sezonun ücretini almak için direten Belçikalı hocayı ikna etmeye çalışıyor.

Canaydın iletti
Geçen sezon yaşadığı şampiyonluğun ardından bu yıl ligi üçüncü bitirerek, büyük hayal kırıklığına uğrayan Galatasaray’da fatura Eric Gerets’e kesildi. 

Sarı-Kırmızılı kulübün Başkan Özhan Canaydın’ın, Galatasaray Adası’ndaki görüşmede artık kendisiyle yola devam etmeyecekleri yönünde yönetim kurulunun aldığı kararı Belçikalı çalıştırıcıya ilettiği öğrenildi. Ancak tecrübeli teknik adamın kendisiyle devre arasında yenilenen sözleşmeyi hatırlatıp, 1 milyon 300 bin Euro tutarındaki ücretini istediği kaydedildi.

Akçan istenmiyor
Gerets’in bu isteğinin karşılanması durumunda yönetime sorun çıkarmayacağını bildirdiği belirtildi. Ancak Başkan Canaydın’ın Gerets’in istediği parayı belli bir oranda indirmek için ikna turları düzenlediği bildirildi. 

Bu arada Belçikalı teknik direktörün ardından Sarı-Kırmızılı ekibin başına kimin geçeceği yolundaki muamma da sürüyor. Feldkamp konusunda yönetim içinde fikir ayrılığı yaşanırken, 73 yaşındaki teknik adamın yardımcısı olarak mutlaka istediği Ahmet Akçan’a da sıcak bakılmıyor.
ajanslar
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2007 Pazartesi 19:51:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
huseyinozturk IP: 84.24.12.xxx Tarih : 28.05.2007 23:40:48
ben bir galatasarayli olarak sayin gerets hakli madem adamin suzlesme yapmissan arkasinda duracaksin fakat burda bisey daha var bu sozlelsmeyi yapanlar parayi cebinden vermeli zaten kodron belliydi ancak 3 olabilirdin mucizemi bekliyordunuz