22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Gerets Cimbom'la sözleşme uzattı

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'a yenilmesiyle şampiyonluk umudunu tazeleyen Galatasaray, dün sürpriz bir şekilde Eric Gerets'le anlaştı, Florya'ya gelen Başkan Canaydın ve yardımcısı Polat, Belçikalı hocaya bir yıllık sözleşme imzalattı...

Galatasaray yönetimi, yaklaşık üç aydır kendisi ile sözleşme yenilenmesini bekleyen Belçikalı Teknik Direktör Eric Gerets ile dün akşam Florya'da sürpriz bir görüşme yaparak teknik adamla el sıkışıp sözleşmesini bir yıl daha uzatttı. 

Başkan Özhan Canaydın, yardımcısı Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel, Kayseri Ercisyesspor maçı için Florya'da kampa giren takımı ziyaret ederken teknik direktör Eric Gerets ile de sürpriz bir şekilde masaya oturdular. Gerets'e sözleşmesindeki bir yıllık opsiyonu uzatmak istediklerini söyleyen Başkan Canaydın ve Polat daha sonra teknik adamla her konuda anlaşarak imza attırdılar. 

Yönetimin, Fenerbahçe'nin Antalyaspor'a yenilmesinin ardından puan farkının altıya inmesiyle harekete geçtiği, Gerets'in kafasını rahatlatmak ve futbolcuları şampiyonluğa daha çok motive etmek için bu kararı aldıkları öğrenildi. 

Eric Gerets'in de yapılan görüşmede Başkan Canaydın ve Polat'a teşekkür ederek, Galatasaray'da uzun yıllar çalışmak istediğini söylediği ve kendisine yapılan yeni sözleşme jestinden dolayı bir hayli memnun olduğu bildirildi.
Milliyet
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2007 Salı 09:02:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?