18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Gerets performanstan memnun

Ankara deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray'da teknik direktör Eric Gerets futbolcularının gösterdiği reaksiyonun memnunluk verici olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından bir basın toplantısı düzenleyen Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, çok kaliteli bir futbol ortaya koyamasalar da yapılan mücadeleden dolayı memnun olduğunu belirterek, "Bugün çok iyi bir mücadele ortaya koyduk. Kaybettiğimiz şanssız Fenerbahçe maçından sonra futbolcularımın gösterdiği reaksiyon beni memnun etti.

Bugün kalite açısından olmasa da mücadele açısından çok iyiydik. Skor 2-1 iken yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik maç daha erken koparabilirdi. Aldığımız bu sonuçla ligin genel durumunda değişen bir şey olmadı. Rakibimizin puan kaybettiği bir haftada onları takip etmeye devam ettik" diye konuştu.

Hakemin maç içinde kartlarına gereksiz yere başvurduğunu öne süren Gerets, "Bu kadar çok kart gerekli miydi? Maç çok mu sert geçti? Bence fair-play içinde geçen ve sertlik olmayan bir maçtı. Neden bu kadar kart çıktı buna anlam veremedim" dedi. Gerets, gazetecilerden Ümit Karan ile ilgili üst üste gelen sorulara da tepki gösterdi.

"Ümit'i basından korktuğum için ilk 11'de oynattım. Şimdi mutlu musunuz?" diyen Belçikalı teknik adam, forvette kaliteli oyuncularının olduğunu, bugün Necati'ye forma şansı vermemiş olması durumunda ise, bu durumun da gazetelere taşınacağını söyledi.

Hiçbir gazetecinin yazılarıyla takımın 11'i üzerinde etki yapamayacağını belirten Gerets, bu tip konuşmaların kendilerini üzdüğünü söyledi. Ayrıca Gerets, İliç'in performansını överken, Sırp oyuncunun takım için ne kadar önemli olduğunu gösterdiğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2005 Pazar 11:17:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?