16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Git Fener'le antrenman yap

Kalli sabah salona gönderdiği Ümit Karan’a “G.Saray’da kalma konusunda aklın karışık. Biraz düşün ve karar ver” dedi

G.SARAY Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, F.Bahçe ile adı transfer dedikodularına karışan Ümit Karan’ı idmandan çıkardı. Alman hocanın, Ümit ile yaptığı görüşmede de “Sen git içeride F.Bahçe ile çalış” dediği öğrenildi.

Antrenman öncesi Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Ümit’i çağırıp “Ne yapmak istiyorsun? F.Bahçe’ye gidecek misin, yoksa beyaz bir sayfa açıp, idmanlara devam edecek misin? Eğer gitmek istiyorsan, F.Bahçe’nin bize bir teklif sunması lazım ki, biz de buna göre bir tavır belirleyelim” dedi. Ümit ise bu soru karşısında ’suskun’ kaldı

‘İNDİRİM İSTEDİK’

ADNAN Sezgin, Ümit için şu açıklamayı yaptı: “Ümit’in bizimle 3 yıllık sözleşmesi var. Geçen sezon devre arası mukavelesini uzattık. Bazı oyuncular gibi Ümit’ten de indirim istemedik. Bu sabah gitmek isteyip, istemediğini sordum. ’Gitmek istiyorum’ demedi. Zaten F.Bahçe’de bize bir teklif yapmadı. Varsayımlarla konuşmanın anlamı yok. Futbolcular mal değildir. Düşünceleri önemlidir. Ümit gitmek istediğini bildirir, F.Bahçe’de teklif yaparsa, uzlaşma yollarına bakarız. Ümit kadro dışı değil. Feldkamp, aklının karışık olduğunu düşündüğü için idmana almadı. Bir karara varana dek çalışmalara katılmayacak. F.Bahçe’nin yaptığı etik değil. F.Bahçe şu an FIFA’ya göre ayartan kulüp durumunda. Ümit’in G.Saray’da kalacağına inanıyorum.”

Feldkamp ise idman sonu şunları söyledi: “Ümit’in, G.Saray’da kalma ya da F.Bahçe’ye gitme konusunda kafası karışık. Karar aşamasında. Ümit’in kafasının karışık olduğunu gördüm. Bu yüzden de idmandan çıkarttım. Ümit’in gitme ihtimaline de hazırız. Bu gerçek olabilecek mi, bilmiyorum. Öyle bir oyuncu verilmeden önce yerine kimin alınacağını bilmem gerekir. Ümit’in aklı rahatladığı zaman tekrar idmanlara çıkabilir

‘İYİ DÜŞÜNMEMİZ LAZIM’

BU arada diğer transfer konularını basınla paylaşamam. Şu an transfer dönemi bitmiş değil. Yabancı kontenjanımız dolu. Daha çok yerli oyuncular üzerinde duruyoruz. Takımdan futbolcu göndermeden önce bunu iyi düşünmem gerekir. Şu anda bir hareketlilik yok. Song, pazartesi takıma katılacak. Kamp kadromuz 5-6 Temmuz’da belli olacak. 5 maçlık seyircisiz oynama cezasını için Tahkim Kurulu’nun kararına saygılıyım. Ama bu benim için en önemli sorunlardan biri. Takımı seyircisiz maçlara hazırlamak kolay olmayacak. Umarım bu dönemi istediğimiz gibi bitiririz.”

Ajanslar
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2007 Cumartesi 09:15:07
Güncelleme :30 Haziran 2007 Cumartesi 12:22:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?