19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Git hemen saçını kestir!

SON 2 haftada ligde 5 puan birden kaybedip Beşiktaş’ın zirveyi almasına yol açan, Fortis Kupası’nda da G.Saray’a elenen F.Bahçe’de, beklenen ’Aziz-silin’ operasyonu önceki gün Samandıra’da gerçekleşti. ’Kırmızı alarm’ düğmesine basan Yıldırım, tesisleri ziyaret ederek idmandan önce futbolcuların toplanmasını ve onlarla görüşeceğini söyledi. Samandıra’ya her zamankinden farklı olarak gergin ve sinirli gelen Yıldırım, futbolcularıyla sohbet ederken hem uyarılarda bulundu, hem sevdi hem de takımı ateşlemek için primi yükseltti. İşte Yıldırım’ın sözleri:

‘SEVİLLA’YI YENDİNİZ LİG BİTTİ Mİ?’

“SEVILLA galibiyetinden sonra herkeste bir rehavet görüyorum. Sahada elinizi kolunuzu sallayarak oynuyorsunuz. Çok rahatsınız, mücadele etmiyorsunuz. Kaybederken bile aranızda mutsuz olanı görmüyorum. Önce Bursa, sonra kupa, şimdi A.Gücü. Sürekli kaybediyorsunuz. Bu Sevilla maçını kazandınız kazandınız, kazanamadınız karşınızda daha da sert bir başkan görürsünüz. Son 3 maçtır sizleri sahada tanıyamıyoruz. Sevilla’yı yendiniz diye ligin bittiğini mi düşünüyorsunuz.

‘AYAĞINIZI DENK ALIN’

BU sene de şampiyon olmamız, gelecek sene de Şampiyonlar Ligi’ne girmemiz lazım. Herkes ayağını denk alsın, sorumluluğunu bilsin. Oynayan, oynamayan parasını bizden tıkır tıkır alıyor. Biz yönetim olarak oynayan, oynamayan diye ayrım yapmıyoruz. Bundan sonra herkesten aynı sorumluluğu beklerim. Yedekler, sizler de kendinize gelin. Burası bir futbol takımı, yedek olsanız bile her an oynayacak gibi hazır olmanız lazım. Oynamıyorsunuz diye paranızı kesiyor muyuz? Sevilla maçını alıp tarihe geçmek elinizde. Ancak geçemezseniz ve sezon sonuna kadar düzelmezseniz F.Bahçe’de kalabilmek için mücadele vermek zorunda kalırsınız

‘GÖZÜM ÜSTÜNÜZDE’

SİZ, takıma giremeyenler... Giremediğiniz için hocanızı da eleştiriyorsunuz, arkadaşlarınızı da. Ancak görüyoruz ki, formayı alıp sahaya çıktığınızda formayı isterken gösterdiğiniz enerjiyi sahaya yansıtmıyorsunuz. Gözüm üzerinizde. Bundan sonra herkesi teker teker takip edeceğim. Sevilla maçının önemini bilmeniz için sizi şimdiden uyarıyorum. Bu camiaya borcunuz var, borcunuzu ödemelisiniz. Takıma yeni dahil olan arkadaşlar, en başta siz olayın ciddiyetinin farkına varın. Ciddiyetsizlik, başarısızlık, F.Bahçesiz’lik olur. Bunu sakın unutmayın. Ona göre F.Bahçe formasının değerini bilerek mücadele edin. Yoksa sezon sonunda hepinizin yerine başka isimler alırım.”

PRİM 2.5 MİLYON DOLAR

YILDIRIM’IN ayrıca “Biz yönetim kurulu olarak bu maçın ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Siz de olayın ciddiyetinde olun. 2 milyon dolar olarak açıkladığım primi 2.5 milyon dolara çıkartıyorum. Kazanın bu parayı hak edin. Bu maçı kazandığınızda paranın dışında İstanbul’da nasıl bir sevgiyle karşılaşacağınızı unutmayın. Yer yerinden oynayacak. Türkiye sizi konuşacak” dediği öğrenildi. Bir süre de Zico’ya konuşan Yıldırım herkese başarı diledikten sonra Samandıra Tesisleri’nden ayrıldı.

‘Ali git, saçını kestir’

BAZI futbolcuların dikkatini özel olarak çeken Yıldırım, büyük umutlarla transfer edilen ama varlık gösteremeyen Ali Bilgin’i “Sahada saçınla başınla uğraşacağına, takıma katkı sağla. O saçları da hemen kestir” diye uyardı. Derbide Lincoln’e saldıran Volkan da uyarılardan payını aldı: “Statlarda koro halinde bana küfredildi. Birine saldırdığımı gördün mü? Kabadayı mısın?” Yıldırım, Colin Kazım’a da “Hep forma istediğini söylüyorsun medyaya.. Dışarda konuşacağına biraz sahada konuş” dedi.

Feridun Niğdelioğlu/Vatan
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 17:16:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cihan işlerer IP: 193.255.54.xxx Tarih : 4.03.2008 19:32:22

helal sana baskanim 10 numara konusmusuun futbolcular artik nerede oynadigini anlamasi lazim ve ona güre hareket etmesi lazim tesekkürler baskanim sana disiplininden dolayi