28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Gökçek'e Fener tepkisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankaraspor Kulübü Onursal Başkanı Melih Gökçek, ''Fenerbahçe Zico'yu gönderecek demedim, biz yeneresek Zico'nun durumu zora girer dedim'' dedi. 

Ankaralı spor yazarlarıyla Altınpark'ta iftar yemeğinde biraraya gelen Gökçek, Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico hakkında söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını belirterek, şöyle konuştu: 

''Fenerbahçeli dostlarım bana tepki gösterdi. Fenerbahçe kulübü başkanı ben değilim, onlar zaten hocalarını bulmuşlar. Fenerbahçe benim ikinci takımım bütün Fenerbahçelileren başımın üstünde yeri var. Ankaraspor'un Fenerbahçe'yi yenmesi halinde Zico gönderilecek demedim, sadece durumu zora girer şeklinde bir espri yaptım.'' 

Köşe yazarlarının kendisine gösterdiği tepkiye anlam veremediğini ifade eden Gökçek, ''Zico'nun takımdan ayrılması beni ilgilendirmez, ancak sporla ilgili konuşmak benim de hakkım. Türkiye'de spora ve sporcuya benim kadar sahip çıkan ve yatırım yapan başka bir belediye başkanı varsa göstersinler. Şu anda dünya'nın en büyük tesislerini Ankara'ya yapıyorum. Bunun için benim de bir şeyler söylemeye hakkım olduğunu düşünüyorum'' diye konuştu. 

Ankaraspor'da forma giyen Brezilyalı futbolcuların Türk vatandaşlığına geçmesiyle ilgili sürecin devam ettiğini dile getiren Gökçek sözlerini şöyle tamamladı: 

''Biz başvurumuzu yaptık. Bu konuda haksızlık yapılmaması lazım. Diğer takımların futbolcularına bu hak veriliyorsa, bize de verilmesi lazım.''

AA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2006 Cuma 03:02:46
Güncelleme :13 Ekim 2006 Cuma 20:42:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?