27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Gökhan Zan ilk yarıyı kapattı

Turkcell Süper Ligi'nde 15. haftanın açılış maçında kendi sahasında Bursaspor'u 3-1 mağlup ederek moral bulan Beşiktaş'ta Gökhan Zan'ın sakatlanması ile moralleri bozuldu. Maç sırasında sakatlanan Gökhan Zan'ın omzunun çıktığı ve 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Gökhan Zan, tedavisi yapılmak üzere Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne getirildi. Burada ilk tetkikleri yapılan Zan'ın düşme sırasında omzunun çıktığı öğrenildi. Konu ile ilgili olarak Doç. Dr. Şenol Akman yaptığı açıklamada, "Gökhan Zan'ın çok talihsiz bir düşme sonucu omzunda bir çıkık oldu. Bu çıkık yerine kondu. Şu anda durumu iyi. Ancak diğer omuzu çıkık futbolcularımız gibi yaklaşık 4-5 hafta sahalardan uzak kalacak. Ligdeki son 2 maçı oynamayacak, daha sonra kamp dönemi sonrası takıma katılabilecek. Şu anda durumu iyi. Sadece istirahat etmesi amacı ile bu akşam hastanede kalacak" dedi.
 
Maç bitiminden sonra Zan'ı yalnız bırakmayan İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Mehmet Sedef, Delgado, Koray ve Fahri soluğu hastanede aldı. Gökhan Zan'ı Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Murat Aksu da yalnız bırakmayarak ziyaret etti.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2006 Cumartesi 10:58:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?