27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Gollü skor bekliyordum

‘Farkı tahmin etmiştim’

Teknik Direktör Mustafa Denizli, grup maçlarındaki başarılı çizgiyi sürdürdüklerine dikkat çekti, “Farklı kazanacağımızı tahmin ediyordum. Takım olma yolunda önemli mesafe aldık” dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 3-1’lik galibiyetin final için önemli bir avantaj olduğunu söyledi. Takım olma adına ciddi mesafe aldıklarını kaydeden Denizli, “Grup maçlarında gösterdiğimiz olumlu performansı devam ettirdik. Ancak başarılı olduk diyebilmemiz için işin sonunu görmemiz lazım. Beşiktaş bu konularda da önemli mesajlar veriyor” diye konuştu.
Yarı finalin iki ayaklı olduğuna dikkat çeken tecrübeli teknik adam, “Rövanş karşılaşması da bu maç kadar önem taşıyor. Elde ettiğimiz üç gollü galibiyet bize önemli bir avantaj sağladı. Maçtan önce de farklı kazanacağımızı tahmin ediyordum. Ancak tabii futbolda her zaman tahminler tutmuyor” ifadelerini kullandı.
Mustafa Denizli, Beşiktaş formasıyla ilk golünü atan Yusuf’un yaşıyla ilgili yöneltilen bir soru üzerine, “Yusuf’un yaşı o kadar önemli değil. Ondan yaşlı futbolculara da forma veriyoruz. İngiltere’de Tugay hâlâ ülkemizi başarıyla temsil ediyor. Futbolda yaşın avantaj olduğunu düşünüyorum. Yusuf’un yaşıyla ilgili sıkıntımız yok” açıklamasını yaptı.
Deneyimli hoca, “Finalde kimi istersiniz” sorusuna ise “Biz henüz finale kalmadık. Finali garantiledikten sonra konuşuruz. Fenerbahçe ve Sivasspor, Türkiye’nin en başarılı ekiplerinden ikisi” yanıtını verdi.

KOCAMAN: ''GOL YEMEMEK İSTİYORDUK''

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise ikinci maça avantajlı çıkmanın planlarını yaptıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

''Sahamızda gol yememek istiyorduk. Umutlarımızı taze tutacaktı. İkinci yarı bu anlamda önemliydi. İlk yarı Beşiktaş oyunun hakimiydi. Savunmayı abarttık. Bir türlü o telaşımızı atamadık. İlginç bir golle oyuna beraberlik geldi. İkinci yarı 2 gol yedik. Topa sahip olan ve istekli olan bizdik, ama bunları değerlendiremedik. Moral ve form olarak yukarıdalar. Olağanüstü güzel bir golle geriye düştük.''

Ankaragücü ile birleşme çalışmalarının futbolcuları etkilediğini anlatan Kocaman, sözlerini şöyle tamamladı:

''Hafta içinde futbolcularla toplantı yapıldı ve durum anlatıldı. Bugünkü maçın ikinci yarısına bakıldığında eski halimizden esintiler vardı, ama sadece esinti olarak kaldı. Arıza başladığı zaman onarmak kolay olmuyor.

Değişken faktörler var. 22 nisandaki ikinci maça kadar biraz daha iyi duruma gelebilmek için uğraşacağız. Ben deneyimli olmama ve pek çok şeyi bilmeme rağmen ben de etkileniyorum.''

ZAPOTOCNY İLE HAKEM DERELİ FORMA DEĞİŞTİ

Bu arada, Beşiktaşlı futbolcu Zapotocny, ilk yarının bitiminde hakemlerin bulunduğu odaya giderek hakem Selçuk Dereli'ye formasını değişmek istediğini söyledi.

Siyah-beyazlı futbolcunun isteğini kabul eden Dereli, maç sonrasında bu futbolcuyla formasını değişti.

AA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 00:52:29
Güncelleme :4 Mart 2009 Çarşamba 07:08:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?