19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Gordon iddialı konuştu

Dinamo Zagrep'in defans oyuncusu Gordon Schildenfel, Beşiktaş ile sözleşme imzaladığını açıkladı. 23 yaşındaki savunma oyuncusu Beşiktaş'a başarılı olacağına inandığını söyledi.


Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'nde kamp yapan Dinamo Zagrep'in 23 yaşındaki defans oyuncusu Gordon Schildenfeld, Beşiktaş ile sözleşme imzaladığını açıkladı.

İlk uluslararası deneyimi olacağını söyleyen 1.91 cm boyundaki 90 kilo ağırlığındaki Gordon, "Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Böyle bir kulübe transfer olduğum için çok mutluyum. Benim için Beşiktaş büyük bir fırsat ve ben bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğim. Dinamo Zagrep'in taraftarı çok ateşli. Duyduğuma göre Beşiktaş'ın taraftarı daha ateşli ve çılgınmış. Eşimden de izin alarak buraya geldim. Çok mutluyum" dedi.


Dinamo Zagrep'in spor direktörü Mamic Zoran ise, "Drpic konusunda Beşiktaş ile büyük oranda anlaşmıştık ama transfer son anda gerçekleşmedi. İnternette yayınlanan Drpic'in uygunsuz görüntülerinin bu transferin gerçekleşmemesinde etkili olmuş olabilir ama bunu Beşiktaş yönetimine sormanız gerekir. Gordon, Drpiç'ten 4 yaş daha genç bir oyuncu. Savunma bölgemizde 5 oyuncumuz vardı. Gordon'un başarılı olacağına inanıyorum. Türkiye'de iyi işler çıkartacaktır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2008 Cuma 21:51:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?