16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Göz Aslan'da kulak komşuda

G.Saray UEFA Kupası’nda yoluna devam edebilmek için Ali Sami Yen’de Austria Wien’i yenip, Panionios’un da Bordeaux önünde puan kaybetmesini bekleyecek. Cimbom’un Avrupa’daki kaderini belirleyecek maçlar saat 21.45’te başlayacak.

UEFA Kupası’nda Austria Wien’i ağırlayacak Galatasaray, bu sezon Avrupa’da olmak ya da olmamak maçına çıkıyor. Ancak sarı kırmızılılara tur atlamak için grupta puanı ve iddiası olmayan Avusturya ekibini yenmesi de yetmeyebilir. Çünkü H Grubu’ndaki son hafta karşılaşmalarına takımımızın 1 puan önünde ve 3’üncü sırada giren Yunan Panionios, liderliği garantilediği için Atina’ya yedek ve genç ağırlıklı bir kadroyla giden Bordeaux’yu yendiği taktirde, G.Saray alacağı sonuç ne olursa olsun UEFA Kupası’na veda ediyor.

İşte temsilcimizin bu şartlarda ve kulağı Yunanistan’da olarak oynayacağı maç Ali Sami Yen Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak. D Spor’dan canlı yayınlanacak mücadeleyi Hollandalı hakem Ruud Bossen yönetecek. Maç öncesi sarı kırmızılılarda, sakatlıkları süren Lincoln, Linderoth ve Ayhan yok. Rakibimizde ise Türk futbolcu Yüksel Sarıyar’ın da ilk onbirde sahaya çıkması bekleniyor. 1999-2000 sezonunda Gençlerbirliği’nde forma giyen Yüksel, bu akşam rakip olacağı Ümit Karan’la birlikte o dönem aynı takımda oynamıştı.

G.SARAY

Orkun

Uğur

Song

Servet

Volkan

Sabri

Mehmet Topal

Barış

Hasan Şaş

Nonda

Ümit

A.WİEN

Fornezzi

Standfest

Bak

Ertl

Majstorovic

Sulimani

Blanchard

Yüksel

Lasnik

Acimovic

Lafata

...
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2007 Çarşamba 14:58:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?