28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

GS'de kriz: Futbolcular antrenmana çıkmadı

Galatasaraylı futbolcular paralarını alamadıkları gerekçesiyle bu sabah antrenmana çıkmadı.
Galatasaray'da uzun süredir ödenmeyen alacaklar kriz yarattı.

Dün yabancı futbolcular İliç ve Tomas'a ödeme yapıldığını öğrenen futbolcular bugün sabah antrenmanına çıkmadı.
Galatasaray yönetimi, eski yöneticilerden Adnan Polat'ın başlattığı kampanya ila toplanan paralardan ilk ödemeyi FIFA'ya yapmış, daha sonra da futbolcuların alacaklarının ödeneceğini açıklamıştı.
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Necati, ekonomik kriz döneminde kendilerine ödeme yapılamazken, bazı yabancı oyuncuların para aldığını duyduklarını söyleyerek dün ilk kıvılcımı yakmıştı.
Necati, "'Türkiye'de böyle bir şey var. Hep yabancı oyunculara bu konuda öncelik tanınıyor. Bizler burada kalıcıyız. Neden onlar önce alıyor da biz sonra alıyoruz. Aynı işi yapmıyor muyuz?..
"Ben Tomas ve İliç'e ödeme yapılıp yapılmadığını tam bilmiyorum, ama biz almışlar diye duyduk. Kendileri söylemişler. Niye aldılar diyemeyiz, ama böyle bir ödeme yapılmasına üzüldük. Bizim de ödenir mutlaka" demişti.
Takımdaki eski oyuncuların, ekonomik sıkıntı içine düşen genç oyunculara parasal destekte bulunduklarını da dile getiren Necati, "devre arasında kampa katılmama gibi düşüncemiz kesinlikle olmadı. Çeklerin karşılıksız çıkması biraz sorun oldu sadece...
"Biz başkanımıza saygı duyuyoruz ve ona güveniyoruz. Bize bir baba gibi yaklaşıyor. Elbette paralar ödenecektir. İnşallah en yakın zamanda da ödemeler yapılacaktır" diye konuşmuştu.

.
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2006 Çarşamba 12:24:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?