16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

GS'li yüzücülerden FB'ye baskın

Fenerbahçe Kulübü, aralarında Galatasaray Yüzme Takımı sporcularının da bulunduğu 40 kişilik bir grubun, Fenerbahçe Burnu'ndaki yüzme tesislerine baskın yaparak, bir güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip, tesislere zarar verdiğini açıkladı.

Kulübün internetteki resmi sitesinde yapılan, "Çirkin saldırı" başlıklı açıklamada, olayın 8 Nisan Pazar akşamı, Türkiye Kulüpler Arası Kış Yüzme Şampiyonası'nda Fenerbahçe'nin erkek ve bayanlarda şampiyon olmasının ardından gerçekleştiği duyuruldu.

Galatasaraylı sporcular Can Eter, Cem Paşaoğlu, Aytekin Mindan, Emin Ali Başer ve Özgür Aslan'ın da saldırıyı yapan grubun içinde bulunduğu iddia edilen açıklamada, Galatasaray Kulübü'nden ve Yüzme Federasyonu'ndan söz konusu şahıslar hakkında gerekli işlemlerin yapılması talep edildi.

Grubun polisin olay yerine gelmesi ile dağıldığıın ifade edildiği açıklamada, "Bu çirkin saldırıya karışan tüm kişileri nefretle kınıyoruz ve gerek Galatasaray Kulübü'nden gerekse Yüzme Federasyon'undan söz konusu şahıslar hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyoruz" denildi.


aa
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2007 Salı 15:59:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?