22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

GS'nin yeni teknik direktör Feldkamp

Galatasaray'da bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısının ardından bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Özhan Canaydın, "Yeni teknik direktörümüz Feldkamp'tır" dedi.


Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen, Feldkamp'ın da katıldığı ve 3 saat süren Yönetim Kurulu toplantısının ardından Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Adnan Polat ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Özhan Canaydın, toplantıda Feldkamp ile sohbet ettiklerini belirterek, "İnşallah, yeni dönemde hocamız Feldkamp'tır. Kendisi yarın basın toplantısıyla açıklamalarda bulunacaktır. Camiamıza hayırlı olsun" dedi. Başkan Özhan Canaydın, toplantıda çok sayıda yöneticinin olmamasının hatırlatılması üzerine ise, "Böyle bir şey yok. Toplantı için son dakikada yurt dışından gelenler yetişti, burada olanların çoğunluğu geldi" ifadelerini kullandı.


Bir basın mensubunun 'Bazı yöneticiler artık toplantılara katılmayacaklarını açıkladılar' demesi üzerine ise Başkan Canaydın, "Siz gelirsiniz" dedi. Canaydın, "Biz ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz, hiç heyecanlanmayın. Her şey süt liman devam eder" diye devam etti.


Başkan Özhan Canaydın, futbol şube sorumluluğu görevini bu sezon da Adnan Polat'ın yapacağını söyleyerek, "Bu sezon için kendisine bol şans diliyorum. İnşallah, her şey çok güzel olacak" şeklinde konuştu.


Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Semih Haznedaroğlu ise, toplantı çıkışında yaptığı açıklamada, Alman teknik adamın kendisini ikna ettiğini belirterek, "Feldkamp'ı çok sağlam ve dinç gördüm. Toplantıda, 'Ben başarılı olmaya geldim' dedi. Kendisi Türkiye'yi, Türk takımlarını ve Galatasaray'ı çok iyi tanıyor. Şahsen benim içimdeki bütün tereddütler yok oldu" dedi. Feldkamp ile anlaşmanın yapıldığını da ifade eden Haznedaroğlu, Alman teknik adamın yardımcılarından birinin Ahmet Akcan olacağını sözlerine ekledi.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2007 Salı 00:11:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?