20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Güiza için 5 aracı!

Fenerbahçe’nin santroforu Güiza’nın eski kulübü Real Mallorca’nın Başkanı Vicente Grande, İspanya’nın yüksek tirajlı gazetesi AS’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Grande, Güiza’nın transferinde aracıların büyük rol oynadığını, ancak gerek kendilerinin gerekse Fenerbahçe’nin, toplam 5 kişiye komisyon vermek zorunda kaldıklarını ileri sürdü. Başkan, milli oyuncunun çok büyük rakamlarla transfer olduğunu, bu nedenle aracıların çok olmasının doğal olduğunun da altını çizdi, “Ancak yine de 5 kişinin birden aracı olarak karşımıza çıkmasına şaşırdık. Bu aracılardan bazıları Türk, bazıları ise İspanyol’du. İsim vermek istemiyorum. Ama biz Fenerbahçe’den gelen paradan son derece memnunuz. Maliyeye olan borcumuzun büyük bir bölümünü ödemiş olduk. Ayrıca kulubümüze alıcı çıktı. Ön anlaşma yaptık. Bundan böyle transfer politikamız şöyle olacak; ligi iyi izleyerek Güiza gibi olabilecek gençleri transfer edecek ve gelecekte satacağız” diye konuştu.

Ücretleri açıklamadı
Real Mallorca’nın Başkanı, komisyon olarak ödenen ücretleri açıklamaktan kaçınırken, İspanyol basını daha önceki yayınlarında Güiza’nın fiyatını sürekli 17.6 milyon euro olduğunda ısrar ediyordu. Fenerbahçe ise Güiza’nın fiyatını borsaya 14 milyon euro olarak bildirmişti.

MİLLİYET
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2008 Cumartesi 09:07:18
Güncelleme :9 Ağustos 2008 Cumartesi 09:09:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?