30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Güiza kazandıramadı!

Kufstein Arena'da oynanan mücadeleye Volkan Babacan‚ Önder, Can‚ Yasin, Ali Bilgin‚ Maldonado‚ Burak‚ Gurhan‚ Guiza‚ Ilhan‚ Kezman ilk 11'iyle başlayan Fenerbahçe ilk 10 dakika tamamlanmadan İspanyol golcü Güiza'yla öne geçti.

9. dakikada sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında ileri çıkan Gürhan'ın yaptığı ortaya arka direkte kafayı vuran "Okçu" lakaplı Güiza takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarının bu skorla biteceği tahmin edilirken son anlarda sahne alan Sablacek takımının soyunma odasına mağlup girmesine izin vermedi ve attığı golle ilk yarının skorunu belirledi. 1-1

Teknik direktör Luiz Aragones karşılaşmanın 2. yarısında sadece tek değişiklik yaparak Kezman'ın yerine Semih'i oyuna aldı ancak galibiyet sayısı için rakip kaleye oldukça fazla giden sarı lacivertliler ağları bulamayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

Fenerbahçe'de geçen sezonlarda istediği forma fırsatını bulamayan ancak Aragones'in favorilerinden Gürhan ile sırp golcü Mateja Kezman'ın istekli oyunları dikkatlerden kaçmazken sarı lacivertlilerin savunmada zayıf rakibine pozisyon vermesi de ilgi çeken bir başka noktaydı.

Bu arada maçın oynandığı statta Fenerbahçe'ye yoğun ilgi gösteren gurbetçi taraftarların zaman zaman oyun alanı içine girmesi de ilginç görüntülerin oluşmasına sebep oldu.

Daha önce kampın ilk hazırlık maçında Swindon Town ile 1-1 berabere kalan ve Sparta Prag ile de golsüz berabere kalan Fenerbahçe 3. hazırlık maçında da berabere kalarak kamptaki hazırlık maçlarını galibiyet alamadan tamamladı.

..
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2008 Cumartesi 22:41:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?