22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Güneş Kazanmamız gereken bir maçı kazandık

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kazanmaları gereken bir maçı kazandıklarını söyledi.
Şenol Güneş, 3-1 mazandıkları Ankaragücü maçının sonrasında düzenlenen basın toplantısında, rakipleri karşısında hakettikleri 3 puanı aldıklarını belirterek, "Teknik, taktik ve fizik olarak rakibimize göre üstün oynadık. Ankaragücü maçı, kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık" dedi.
Ankaragücü maçında cezalı ve sakat oyuncularının olmamasından dolayı sevindiklerini vurgulayan Güneş, "Bundan sonra amacımız, Fenerbahçe maçını kazanarak ligde yarışa devam etmek" diye konuştu.
Trabzonsporlu oyuncu Adem Koçak ise gol atmanın kendisi için ayrı bir mutluluk olduğunu, fakat öncelikli olarak önemli olanın maçı kazanmak olduğunu bildirdi.
Ankaragücü Teknik Sorumlusu Adnan Şentürk ise Ankaragücü’nün uzun süredir iyi mücadele edemediğini vurgulayarak, "Trabzonspor karşısına çok genç oyuncularımızla çıktık. Bundan dolayı genç oyuncularımızın mücadelesi iyiydi. Fakat basit hatalar yaptık. Bu hatalar sonucu da yenildik" dedi.
Şentürk, Ankaragünü’nün gelecek haftalarda lig mücadelesini sürdüreceğini ve ligde hiçbir sorun yaşamayacağını kaydetti.
Şentürk, maçta 2 gol atan Adem Koçak’ın daha önce kendi oyuncusu olduğunu ve onunla gurur duyduğunu da sözlerine ekledi.
AA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2005 Pazartesi 02:07:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?