20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Güneşimiz battı

V.Güneş Sigorta, Polonya’da Fakro Muszynianka önünde son sayılarda basit hatalar yapınca 3. maçında 2. yenilgisini aldı. Temsilcimiz bu sonuçla Şampiyonlar Ligi’nde grubunda son sıraya indi.

VAKIFBANK Güneş Sigorta Bayan Voleybol Takımı, Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki üçüncü maçında Polonya’nın Muszyna kentinde Fakro Muszynianka takımına 3-0 yenildi. Maça çok iyi başlayan, bilhassa Deniz ile dört numaradan etkili hücumlar yapan Güneş Sigorta, ilk iki setin kırılma noktalarında yaptığı basit hatalarla kazanabileceği bir maçtan yenik ayrıldı. Polonya takımının pasörü Belcik ve pasör çaprazı Fratczak’ın servislerini karşılamada sorunlar yaşayıp iyi manşet getiremeyince orta hücum yapamadık.

Blokta geçildik

Ev sahibi takım uzun boy avantajını çok iyi değerlendirip, bloklarımızın üstünden vurdular. Böylesine uzun bir takıma karşı Arzu ortada çok kısa kalınca Muszynianka bu bölgeyi çok iyi kullandı. Polonyalılar 7 blok yaparken biz sadece 3 blokla maçı bitirdik. Polonyalı çizgi hakemlerinin ataklarımızda çok hatalar yapması da gözden kaçmadı.

Grubun diğer maçında İtalyan Volley Bergamo, Romanya’da M.Galati’yi 3-2 yendi. Temsilcimiz 2. yenilgisiyle son sıraya inerken, Fakro 2. galibiyetle liderliğe yükseldi. Erkekler CEV Kupası 2. Tur ilk maçında ise Halk Bankası, deplasmanda İspanyol Unicaja Almeria’ya 3-0 yenildi.

á SALON: Muszyna á HAKEMLER: Stefan Hank (Slovakya **), Yury Bakunovich (Belarus-*)

á F.MUSZYNIANKA: Belcik (***), Jagielo (****), Pycia (***), Fratczak (***), Mirek (**), Plachotova (*) (Zenik-libero ***, Pykosz **, Srutowska *, Rosner *)

á V.GÜNEŞ SİGORTA: Arzu (**), Nikolic (**), Bahar (*), Grün (***), Deniz (**), Maculewicz (*) (Nihan-libero ***, Polen *, Serpil *, Duygu *)

á SETLER: 26/24, 27/25, 25/20

á SÜRE: 82 dakika (27-30-25)

HÜRRİYET
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2008 Cumartesi 03:18:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?