20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Hacısalihoğlu: Yanal'a güven verdik

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ile görüştüklerini ve kendisine güvendiklerini ilettiklerini söyledi.

Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada, daha önce basında kendilerinin seçilmesi halinde teknik direktör Ersun Yanal'ın gönderileceği yönünde haberler yer aldığını belirterek, “Biz de hocaya böyle düşüncemiz olmadığını, peşin hükümlü olmadığımızı ilettik” dedi.

Futbol ile ilgili düşüncelerini de Yanal'a söylediklerini ifade eden Hacısalihoğlu, “Kendisine, çalışmak istiyorsa göreve devam etmesinden yana olduğumuzu ilettik. Hocaya güven verdik. En azından sezon sonuna kadar hocamız ile çalışacağız. Ancak bundan sezon sonu gönderilecek anlamı çıkmamalı. Bu çalışmalardan memnun kalırsak, uyumlu gidiyorsak, gayet tabii ki asıl olan devamlılıktır. Devamından yana oluruz” diye konuştu.

20 MADDELİK TESPİT

Hacisalihoğlu, hiçbir konuya ön yargılı olmadıklarını belirterek, şöyle devam etti:

“Kulübün durumu konusunda hep duyum alıyorduk. Şimdi onları bakıp, değerlendirip, ondan sonra düşüncelerimizle pekiştirip bir uygulama yapmaya çalışacağız. Hiçbir konuya ön yargılı, peşin hükümlü değiliz. Kimseye karşı önyargımız, karşı fikrimiz de yok. Şimdi hem işleyiş hem kişilerle ilgili kulüpteki şartları, imkanları tespit edip, ondan sonra her konuda uzman görüşleri alacağız.”

Şu anda durum tespiti yaptıklarını ifade eden Hacısalihoğlu, “20 maddelik bir tespitimiz oldu. Birinci öncelik kulübün ekonomik durumu. İkinci öncelik takımın durumu. Diğer projeler var. Tesislerin istimlak durumu var. Onlarla ilgili ne yapılacağı konusunda uzman görüşleri alacağız ve yönetimde görevlendirmeler yapacağız. Herkes kendi konusuyla ilgili çalışmalarda bulunacak. Sonra da yönetim karar alıp uygulama yapacak” diye konuştu.

Kulübe sıcak para girişinin olacağını kaydeden Hacısalihoğlu, “Yöneticilerden ve dışardan destek veren arkadaşlardan bu destek sağlanacak. Ondan sonra gelir kaynakları ve kulüp imkanları üst üste koyularak borcun kapatılmasına gidilecek” dedi.

GÖREV DAĞILIMI

Bu arada bordo-mavili kulübün yönetim kurulunun dün akşamki toplantıda genel sekreterlik ve genel saymanlık konusunda görevlendirme yaptığı öğrenildi.

Genel sekreterliğe Hasan Yener, Genel saymanlığa ise Mahmut Aksu'nun getirildiği kaydedildi.

AA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2008 Salı 13:36:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?