17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Hagi: Denizlispor maçı çok önemli


İstanbul - Galatasaray Teknik Direktörü Gheorge Hagi, yarın deplasmanda yapacakları Denizlispor maçına büyük önem verdiklerini söyledi. Hagi, "Son maçlardaki performansımızı Denizlispor karşısında gösteremezsek iyi olmaz.Zirve yarışındaki yerimizi korumak için mutlaka kazanmamız gerekiyor" dedi.

Gheorghe Hagi, Denizlispor maçı için Fenerbahçe maçı kadrosunu aynen koruduklarını kaydetti. İlk yarının sonuna geldiklerini ve Denizlispor karşısında çok iyi bir taktik disiplin sergileyeceklerini anlatan Hagi, "Hasan ve Necati iyileştiler. Yarın sahaya en iyi 11’miz çıkacak. Lig, uzun maraton, kolay ya da zor rakip yoktur" şeklinde konuştu.

27. randevu

Galatasaray ile Denizlispor, Birinci Süper Futbol Ligi’nde yarın 27. kez karşı karşıya gelecek.

2 ekip arasında geride kalan 26 maçın 17’sini Galatasaray galibiyetle kapatırken, 5 maçı Denizlispor kazandı, 4 maç da eşitlikle sona erdi.

Galatasaray’ın toplamda attığı 47 gole, Denizli ekibi 24 golle karşılık verdi. Ligde iki takım arasında geçen sezon yapılan maçlarda Denizli’de ev sahibi takım 2-1, İstanbul’da da Galatasaray 4-3’lük skorlarla galip gelmişti.

Sarı-kırmızılılar, 1983-84 sezonunda Birinci Lig’e yükselen Denizlispor’a deplasmanda büyük üstünlük kurdu.

İki takım lig tarihinde şimdiye dek Denizli’de 13 maça çıkarken, bunlardan 8’ini "Cim Bom", 2’sini "Horozlar" kazandı. 3 maç da berabere sonuçlandı.

Galatasaray, deplasmanda rakibine toplam 23 gol atarken, kalesinde ise 13 gol gördü.

AA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2004 Perşembe 15:04:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?