20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Hagi: Her yönden üstündük

İstanbul - Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Fenerbahçe karşısında, gelecekleri için çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Hagi, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, her yönden çok mutlu olduğunu belirterek, çok formda olan bir takıma karşı kazandıklarını kaydetti.

Rakibi çok iyi analiz ettiklerini ifade eden Hagi, "Bizi kendi sahasında bekleyeceklerini, hatalarımızdan yararlanmak isteyip, kontratağa çıkacaklarını bekliyorduk. Oyuncularımız taktik disipline çok iyi uydu. 90 dakika rakibimize boş alan vermedik. Özellikle Alex’e boş alanlar yaratmadık. Geleceğimiz için çok önemli bir galibiyet aldık" diye konuştu.

Dünkü basın toplantısında taraftarlara söz verdiğini hatırlatan Rumen teknik adam, söz verdiği gibi geceyi şölene çevirip, "şov" yaptıklarını söyledi.

Hagi, bu sözü tutmaktan dolayı da mutlu olduğunu belirterek, "Taraftarlarımıza çok güzel bir gece yaşattık. Şov yaptık" dedi.

Hagi, Fenerbahçe’ye 90 dakika boyunca üstünlük sağladıklarını da vurgulayarak, farkın artmamasını da önemsemediğini, pozisyona girmelerinin kendisi için yeterli olduğunu dile getirdi.

Büyük bir maç oynadıklarını söyleyen Rumen çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Taktik, efor, mücadele bakımından çok iyi bir maçtı. Ligin en iyi iki takımı karşılaştı. Rakibimiz çok formdaydı ama her yönden onlardan üstündük. Bu akşam Galatasaray çok iyi oynadı, hakkını hakedene verelim, çünkü çok çalıştık."

Hagi, maçtan sonra Daum’un yanına gittiğini, ancak Alman çalıştırıcının kendisine karşılık vermediğini ifade etti.

Daum’un kendisine elini uzatmak yerine tribünleri gösterdiğini anlatan Gheorghe Hagi, "Ne olduğunu anlayamadım. Ben el sıkışmak istedim. O tribünleri gösterdi. Herhalde şovlardan etkilendi ve atmosferi çok beğendi" diye konuştu.

AA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2004 Pazartesi 00:16:46
Güncelleme :13 Aralık 2004 Pazartesi 00:40:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?