29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Hakan Şükür bilmecesi

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Kalamış’taki gecede övgüler yağdırmasına rağmen Kral’a muhteşem bir jübile teklifi sunacak.

YILLARINI verdiği G.Saray’daki durumu yılan hikayesine dönen Hakan Şükür konusu bir türlü çözüme kavuşamıyor. Sarı kırmızılı takımdaki geleceği henüz netlik kazanmayan tecrübeli golcünün, önceki gün başkan Adnan Polat ile gerçekleştirdiği görüşmeden de kesin bir sonuç çıkmadı. Kalamış’taki şampiyonluk kutlamasına Makedonya’dan dönerek katılan ve Polat ile samimi pozlar veren Hakan Şükür, gecenin ilerleyen saatlerinde başkanı ile birlikte tesislerden tekneyle ayrılmış ve başbaşa görüşmüştü.

Ancak, burada oluşturulan samimi tablo da Hakan Şükür konusunda başta Adnan Polat olmak üzere sarı kırmızılı diğer yöneticilerin de kararını değiştirmedi. Önümüzdeki sezon Hakan Şükür ile yola devam etmemekte kararlı olan Galatasaray kurmaylarının net fikirlerini de Kral’a bildirdiği öğrenildi.

İlk plan Amerika

Gecede Adnan Polat’ın, Hakan Şükür’e gösterdiği ilgi ve söylemleri, "Kral, bir sezon daha sarı kırmızılı formayı giyecek" diye nitelendirilse de beklenen olmadı. Galatasaray Yönetimi, Hakan Şükür için muhteşem bir jübile düşünüyor. Bunun için de her türlü kolaylığı sağlama konusunda hazır olduklarını Kral’a karşı dile getirmiş durumdalar. Hakan Şükür’ün ise yakın çevresine karar vermekte teredddüt yaşadığını söylediği belirtildi. Kral’ın jübileye yanaşmayacağı, Türkiye’den gelen teklifleri geri çevireceği ve Amerika başta olmak üzere Katar kulüplerinin cazip önerilerinden birini kabul etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Bu samimiyet Kalamış’ta kaldı

G.SARAY’da, Hakan Şükür’ün ayrılması kulislerde konuşulmaya başlandı. Önceki gece Kalamış Tesisleri’nde yapılan gecede hem başkan Adnan Polat’ın hem de Hakan Şükür’ün kullandığı ifadeler ve samimi tablo, "Hakan 1 sene daha kalıyor" havası estirdi. Ancak, ikilinin yaptığı görüşmede beklenen hava yakalanamadı.

....
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2008 Pazar 04:53:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?