28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Hakan Şükür korkuttu

Turkcell Süper Lig'in 18. haftasında 22 Ocak Pazar günü deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray bu sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Eric Gerets yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirlen idmana, Kamerun Milli Takımı'nda bulunan Saidou ve Song katılmadı. Tedavileri süren Ergün ve Cafercan ise salonda çalıştı. Bademcik enfeksiyonu nedeniyle ülkesinden dün gece İstanbul'a gelen Çek futbolcu Marek Heinz ise egzersiz uzmanı Cevat Güler eşliğinde takımdan ayrı olarak sahada ve salonda çalıştı.

Teknik Direktör Eric Gerets yönetiminde 75 dakika süren çalışmada taktik ağırlıklı bir program uygulandı. Futbolcular antrenmanın ikinci bölümünde orta-şut çalışması yaptılar. Antrenman soğuma koşusu ve açma-germe ile tamamlandı. Bu arada antrenmanın son dakikalarında arka uyluk (hemstring) adalesinde bir zorlanma hisseden Hakan Şükür'ün tedavisine başlanırken, bu oyuncunun durumu yarın antrenman saatinde netlik kazanacak.

Sarı - kırmızılı takım yarın öğle saatlerinde yapacağı antrenman sonrasında saat: 16:50'de özel uçakla Konya'ya gidecek.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 14:38:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?