28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Hakan Şükür’e darp suçlaması

Galatasaray ve Milli Takım’ın golcü futbolcusu Hakan Şükür’ün önceki akşam Florya’daki Fly Inn Alışveriş Merkezi’nin otoparkında Sevinç Parlak adında bir kadını darp ettiği iddia edildi.

Olayın Hakan Şükür’ün eşi Beyda Şükür’le aralarında çıkan otopark kavgasından kaynaklandığını anlatan Sevinç Parlak, Hakan Şükür’ün omuzunu yumrukladığını ve kolunu sıktığını söyledi. Parlak olayı şöyle anlattı:

Önceki gün saat 18.30’da, Fly Inn’e alışveriş için gittim. Park ederken önümdeki araç durdu ve eliyle, geçin diye işaret etti. Ben, ’Geçemem arabanıza sürtünürüm’ dedim. Geçmeye çalışırken, ’Yol ortasında durmak araba kullanmak değildir’ dedim. Aracımı park ettiğimde karısının bindiği araçla Hakan Şükür geldi. Hakaret etmeye başladı. ’Sen onun kim olduğunu biliyor musun? Benim kim olduğumu biliyor musun? Karımla nasıl böyle konuşuyorsun’ diye bağırmaya başladı. Ben de ’Yol ortasında durmak araba kullanmak değildir’ sözümü tekrarladım. Bana ’Pislik kadın’ dedi. Sonra aracına bindi.

Ben Fly Inn’e girerken beni sağda ve solda duran iki araç arasına sıkıştırdı. ’Güvenlik’ diye bağırdım. Mehmet Taş ve Orhan Çelik adında 2 görevli geldi. Güvenlik görevlileri, ’Hakan Bey, size yakışmıyor’ dediler. Hakan Bey’i durdurmak için arabasının üstüne yumruk atmaya başladılar. Ben de ’Ne yapıyorsun terbiyesiz. Benim bir kadın olduğumu unutuyorsun herhalde’ deyince, arabadan indi, ’Sen kim oluyorsun da bana terbiyesizsin diyorsun’ diyerek omuzuma yumruk attı ve kolumu sıktı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2006 Cuma 05:50:31
Güncelleme :15 Eylül 2006 Cuma 06:48:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yakupcelal kamber IP: 81.215.61.xxx Tarih : 16.09.2006 08:44:47
İSANLAR PARA KAZANIR.ama o oranda insanlıkdan uzaklaşır.eşinin cenazesine kitmeyenden sen ne beklersin,normaldir.bu bir kültür meselesidir,cingene patişaha gelin olmuş gidiyor ormandan gecerken ağacların filizlerini görmüş uyy demiş onladan ne elek olur.hakan aslında cok uysal birisi idi.oda kendisini üc boyutlu görmeye başlamış.