22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Hakan Şükür'ü fena dolandırdılar

Hakan Şükür, Antalya'da arsa alımı için vekalet verdiği ve ortak konut yaptırdığı müteahhit tarafından dolandırıldığını iddia ederek, savcılığa şikayette bulundu.

Galatasaraylı milli futbolcu Hakan Şükür, 2004 yılında Antalya'da kendi adına arsa alımı için vekalet verdiği müteahhitlik yapan M.B. tarafından dolandırıldığını iddia ederek, Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulundu.

Şükür, vekaleti verdiği önceki yıllardan bu yana M.B'nin kendisinden aldığı yüklü miktardaki paralarla Antalya'da arsa aldığını, ancak arsanın ve ortak yaptırdıkları konutların bir kısmını üzerine geçirdiğini iddia etti.

İddialarla ilgili soruşturma başlatan polis, Hakan Şükür adına da arsa alarak, Antalya'da ortak konut yaptırdığı iddia edilen şirketin ortaklarından M.B'yi gözaltına aldı.

M.B'nin de ortaklarından olduğu bildirilen Antalya'daki bir şirket ile Hakan Şükür'ün Kundu bölgesindeki Lara plajına 1 kilometre uzaklıkta ortak yaptırdığı ”Hakan Şükür Konakları”, kısa süre önce satışa çıkarılmıştı. “Hakan Şükür Konutları”nda, dördü 231 metre kare, sekizi 691 metre kare büyüklüğünde, yüzme havuzlu 12 lüks konağın inşaatı tamamlanmıştı.
aa
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2007 Çarşamba 19:42:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?