24
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Hakan Şükür’ün acı günü

Galatasaray’ın milli futbolcusu Hakan Şükür’ün dedesi Hakkı Şükür, yaşamını yitirdi.
Adapazarı Semerciler Mahallesi’ndeki evinde aniden rahatsızlanan Hakkı Şükür (88) dün gece hayatını kaybetti.

HAKKI ŞÜKÜR, TOPRAĞA VERİLDİ

Galatasaraylı milli futbolcu Hakan Şükür’ün vefat eden dedesi Hakkı Şükür, Adapazarı’nda toprağa verildi.
Semerciler Mahallesi’ndeki evinde dün gece, 88 yaşında yaşamını yitiren Hakkı Şükür, Orhan Camii’nde kılınan namazdan sonra Emirdağ Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Taziyeleri evde kabul eden Hükün Şükür, Güney Asya’daki felakette mağdur olanlar için İspanya’da Dünya Karması’nın yapacağı maça yetişmek için camideki törene katılamadı.
Törene, Şükür ailesi ve yakınlarının yanı sıra Sakarya Valisi Nuri Okutan, Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Sakarya Emniyet Müdürü Mustafa Aydın da katıldı.
Galatasaray Spor Kulübü ve Kulüp Başkanı Özhan Canaydın ile eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy da törene çelenk gönderdi.

Hakan Şükür-Ersun Yanal buluşması iptal oldu...

Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal ile Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür’ün bugün yapmayı planladıkları toplantı, sarı-kırmızılı oyuncunun dedesinin vefatı üzerine iptal edildi.
Futbol Federasyonu’ndan yapılan yazılı açıklamada Ersun Yanal, bazı çevrelerin oluşturduğu spekülasyonlara son verilmesi amacıyla bu toplantıyı planladıklarını kaydederken, Hakan ve ailesine de başsağlığı dileklerini iletti.
Yanal, Hakan Şükür’ün Türk futbolunda özel bir konuma sahip olduğunu her vesileyle dile getirdiğini vurguladığı açıklamasında, ’’Onun ne kişiliği, ne de kariyerini tartışırım. Kendisi her yönüyle futbolumuza büyük hizmetler vermiş bir arkadaşımız. Bazı çevreler sistemli olarak bu konuda yanlış yönlendirmelerde bulunuyor’’ dedi.
Hakan ile aralarında kesinlikle kişisel bir sorun bulunmadığını da vurgulayan Yanal, şunları söyledi:
’’Ne ben, ne de Hakan, hiçbirimiz Milli Takım’ın üzerinde yer alamayız. Suni gündem yaratılıp Milli Takım’ın yıpratılması ikimizi de rahatsız ettiği için bu toplantıyı düzenlemeye karar vermiştik. Birbirimize sevgi ve saygıyla bağlıyız. Hakan’ın Milli Takım’a neden alınmadığını daha önce açıklamış ve bunun oynadığımız sistemden kaynaklandığını anlatmıştım. Kamuoyundan duyarlı, medyadan tutarlı bir yaklaşım bekliyor ve bu konunun daha fazla uzatılmaması gerektiğini düşünüyorum.’’

AA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2005 Pazartesi 18:07:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?