19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Hakan Şükür'ün milli takım özlemi

(A) Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Ersun Yanal tarafından kadroya alınmaması sonrası futbol gündemini uzun süre işgal eden Hakan Şükür, bu durumun kendisine büyük üzüntü yaşattığını söyledi.

"11 Altın Adam Yarışması" jüri toplantısına konuk olarak katılan Hakan Şükür, Milli Takım’da oynamanın değerlerin en büyüğü olduğunu söyleyerek, "Tekrar orada oynamak isterim. Ancak bu tür spekülasyonlar altında kalmak insanı etkiliyor" dedi.

Görev verilmesi halinde Milil Takım’da yine oynmayı istediğini ifade eden golcü futbolcu, "Hocanın kararıdır. Söylenen nedeni kabul etmediğimi söyledim. Milli Takım’da yer almamama çok üzüldüm ama saygı duymaktan başka yapacak birşeyim yok" diye konuştu.

Türkiye’de futbolcu olarak öncelikle psikolojik bir savaş verildiğini kaydeden Hakan, şöyle devam etti:

"Sadece yetenekli olmak yetmiyor. Hakkınızda çıkan haberlerle uğraşmanız sizi futbolun dışına itiyor. Neticede biz de insanız ve hata yapma şansımız çok yüksek. Büyük başarılar, büyük düşmanlar kazandırır diye bir söz vardır. Kendime has değerlerle bu tür durumlardan çıkmayı bildim, bundan sonra da bileceğim"

Hakan Şükür, ramazan aylarında performans düşüklüğü yaşayıp yaşamadığının sorulması üzerine, "Oruç tutuyoruz ama antrenman ve maç programını aksatmayacak şekilde. Gol atıp atmamam konusunda bunun bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Takımdaki birçok arkadaşım oruç tutuyor, takımın durumu da şu an çok iyi" diye konuştu.

Hakan ayrıca, "Futbolu ne zaman bırakmayı planlıyorsun" şeklindeki bir soru üzerine de, "Henüz bir fikre sahip değilim" şeklinde konuştu.

İSTANUBL - AA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2004 Çarşamba 11:11:31
Güncelleme :27 Ekim 2004 Çarşamba 11:15:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?