20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

'Hakem ilk maçın etkisinde kaldı'

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Beşiktaş-Trabzonspor maçında hakem Bülent Yıldırım'ın sezonun ilk yarısında oynanan maçın etkisinde kalarak hatalı kararlar verdiğini savundu.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Beşiktaş-Trabzonspor maçının hakemi Bülent Yıldırım'ın verdiği yanlış kararlarla maça damgasını vurduğunu savundu.

Hakem Yıldırım'ın ligin ilk yarısında oynanan Trabzonspor-Beşiktaş maçının etkisinde kalarak hatalı kararlar verdiğini ileri süren Hacısalihoğlu, "Takım olarak oyuncularımızı kazanma arzusu içinde gördük. Beceri olarak hatalar da yaptık. Buna hakem hataları ve şansın da bizim yanımızda olmayışı eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu" dedi.

Rusya'nın Rubin Kazan takımına transfer olan Gökdeniz Karadeniz'in olmayışının takımı etkilediği fikrine katılmadığını dile getiren Hacısalihoğlu, "Gökdeniz'in cezalı olup oynamadığı maçlar var. Fortis Türkiye Kupası'nda Gökdenizli Trabzonspor, Adana Demirspor'a mağlup oldu. Gökdeniz önemli bir oyuncu, ama Beşiktaş yenilgisini buna bağlamamak lazım" diye konuştu.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Gökdeniz'in takımdan ayrılmasından sonra Trabzonspor'un Brezilya doğumlu Tunuslu golcü Francileudo Dos Santos ile anlaştığı şeklinde çıkan haberler üzerine şu açıklamayı yaptı: "Trabzonspor olarak izlediğimiz 30 oyuncu var. Özellikle bir tanesinin üzerine yoğunluk gösterilerek anlaşmaya varıldığını söylemek yanlış olur. İzleme aşamasında olduğumuz bir oyuncu. Bu oyuncu ile Trabzonspor arasında şu anda varılmış bir anlaşma yok."

Trabzonspor'un izleme aşamasında olduğu Brezilya doğumlu Tunuslu golcü Dos Santos, 28 yaşında. Dos Santos, Fransa'nın Toulouse takımında kiralık olarak oynuyor. Dos Santos daha önce formasını giydiği Sochaux'da 144 maçta 53 gol atarak dikkatleri çekmişti.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2008 Pazartesi 13:41:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?