22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Hakemden skandal itiraf

F.Bahçe -G.Antep maçında, çizgiyi geçen ancak verilmeyen gol için hakem Barış Şimşek Vederson ve Kemal'e şu itirafta bulundu.

"Kusura bakma görmedim"

Maçın son dakikasında Vederson'un şutu direkten gelirken çizgiyi geçip geçmediği tartışmaları yaşandı. Vatan gazetesinin haberine göre, buna son noktayı ise hakem Barış Şimşek’in karşılaşma sonrası Vederson ve Kemal’e söyledikleri koyuyordu: "Kusura bakmayın görmedim."

G.Antep’in hocası Mesut Bakkal da pozisyonla ilgili olarak “Ben tam görmedim ama izleyen arkadaşlar gol olduğunu söylüyor" ifadesini kullandı. F.Bahçe Teknik Direktörü Zico ise yedek ağırlıklı futbolcuların sergilediği performanstan memnun olduğunu belirterek “İlk defa birarada oynayan oyuncular vardı. Bu nedenle sonuçtan ziyade sergilenen mücadele ve istekli olmalarından memnunum. Dinlenen oyuncular Beşiktaş ve PSV maçına motive oldu. Bu 2 maç bizim için çok önemli. Birisi ligdeki diğeri Avrupa’daki yolumuzu şekillendirecek” dedi.

"KEZMAN’I BİLEMEM"

Son olarak bugün Katar’da kendi doktoruna artroskopi olacak Mateja Kezman’ın durumu da yorumlayan Brezilyalı teknik adam “Ne zaman döneceği konusunda ben fikir veremem. Bu doktorların işi. Oyuncu rahatsızsa ve ameliyat olmak istiyorsa bu onun bileceği bir durum” ifadesini kullandı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2007 Perşembe 14:22:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?