22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Hakemler belli oldu

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Erciyesspor'un, Avrupa maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin maçlarına İngiliz hakemler görevlendirilirken, G.Saray'a Fransız, Erciyes'e ise Rus hakem çıktı.


BEŞİKTAŞ'A İNGİLİZ HAKEM

Beşiktaş'ın, İsviçre'nin FC Zürih takımıyla 15 Ağustos Çarşamba günü oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçını İngiliz hakem Mike Riley yönetecek.

Zürih Hardtrum Stadı'nda TSİ 21.15'te oynanacak olan karşılaşmada Riley'in yardımcılıklarını David Bryan ve Gavin Ward yapacak. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise Andre Marriner görev alacak.

FENERBAHÇE'NİN MAÇINI DA İNGİLİZ HAKEM YÖNETECEK

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 15 Ağustos Çarşamba günü kendi sahasında Belçika'nın Anderlecht takımı ile yapacağı ilk maçın hakemleri belli oldu.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İngiliz hakem Howard Webb yönetecek. Karşılaşmada Webb'in yardımcılıklarını Darren Cann ve Peter Kirkup yapacak.


GALATASARAY'A FRANSIZ HAKEM

Galatasaray'ın, Hırvatistan'ın Slaven takımıyla 16 Ağustos Perşembe günü deplasmanda oynayacağı UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçını Fransız hakem Stephane Lannoy yönetecek.

Koprivnica'daki Gradski Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Lannoy'un yardımcılıklarını Eric Castellani ve Laurent Ugo yapacak. Maçın 4. hakemi ise Antony Gautier.

KAYSERİ ERCİYESSPOR'A RUS HAKEM

Kayseri Erciyesspor'un, İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla 16 Ağustos Perşembe günü oynayacağı UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçını Rus hakem Igor Egorov yönetecek.

Tel Aviv'deki Bloomfield Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Egorov'un yardımcılıklarını Vladislav Khodeev ile Anatoli Tsvetnov yaparken, 4. hakem olarak da Alexei Kovalev görev alacak.




VATAN
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2007 Pazartesi 14:33:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?