31
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Halkbankası, kupaya veda etti

Halkbankası, Voleybol Avrupa CEV Cup 4. tur 2. maçında ilk maçta deplasmanda 3-2 yenildiği İtalya'nın Pallavolo Modena takımını 3-2 mağlup etti.

Müthiş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada altın seti 16-14 kaybeden Halkbankası, kupaya veda etti.


İlk maçta deplasmanda 3-2 mağlup olduğu güçlü rakibi karşısında 2-1 geriye düşmesine rağmen maçı 3-2 kazanarak, mücadeleyi altın sete taşıyan Halkbankası, 16-14 kaybettiği set sonrası Avrupa Kupaları'na veda etti. Maçın bitimiyle birlikte taraftarlar ve sporcular büyük üzüntü yaşadı. Halkbankası Antrenörü George Strumillo, çok güçlü bir rakibe karşı altın setle mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Rakibimizin olimpiyat oyunlarında ve dünya şampiyonalarında zafere ulaşan kariyerli oyuncuları vardı. Altın sette tecrübeyle maçı kazandılar. Dramatik, ama kaliteli bir maçtı. Rakibimiz bizden daha iyi değildi. Sadece oyunun sonunu daha zekice oynadılar. Bu turu geçecek takım bu sene final oynayacak takım olacaktı. Biz, böyle oynadığımız sürece Türkiye liginde kimse bizi yenemez" diye konuştu.


Halkbankası'nın başarılı voleybolcuları Volkan ve Ender, güçlü rakipleri karşısında geriye düşmelerine rağmen maçı altın sete kadar götürmeyi başardıklarını ve bu setin sonunda yaptıkları hatalarla elendikleri için üzgün olduklarını söyledi. Çok üzgün olan voleybolcular, kupada şampiyon olacak potansiyele sahip olduklarını, ancak şanssız bir mağlubiyet aldıklarının altını çizdi.

İha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2008 Perşembe 03:12:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?